מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מינון אנטיביוטיקהרועי08/08/2010
שלום,אני בן 26
לפני קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם בחורה.
מיד התחילו לי כאבים במתןשתן ולאחרונה הפרשות צהובות מאיבר המין.
רופאת המשפחה המליצה לי על יום אחד של שני כדורי ציפרודקס ועוד שבוע דוקסילין
האורולוג לעומתה נתן לי שבוע שלם של שני ציפרודקס ושני דוקסילין כל יום
בעבר קרה לי מקרה דומה,לפני כ4 שנים,וטיפול אנטיביוטי עזר לי מיידית.רק שאני לא זוכר מה בדיוק נתנו לי
בשני המקרים לא נלקחו תרביות או בדיקות בשל הזמן היקר עד התשובה
ארצה לדעת את משך הזמן שמומלץ במקרה כזה לקחת את הציפרודקס במקביל לדוקסילין
מה מקובל בדרך כלל?
תודה לכל תשובה,
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון...
ד``ר שרגא וקסלר09/08/2010יש גישות שונות ולכן אין תשובה אחת.
על מנת שתהיה רגוע אולי תעשה בדיקה לכל מחלות המין שבועיים אחרי גמר האנטיביוטיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עבר לי! :(
רועי21/08/2010השארתי הודעה בפורום הזה לפני כשבועיים כמעט לגבי הפרשות צהובות מאיבר המין+כאבים אחרי מתן שתן ושאלה לגבי מינון האנטיביוטיקה.
קיבלתי במשך שבוע דוקסילין +שתי כדורים של ציפרודקס ביום הראשון לטיפול.
התסמינים עברו לשבוע,אך עכשיו כשאני פותח מעט את החור שבאיבר מיני אני כבר רואה מעט הפרשה לבנה חבויה שם,בנוסף אני מרגיש מן עקצוץ כזה ממש ממש בקצה הפין.
מה עלי לעשות?
שום בדיקה גם לא נלקחה ממני בגלל הזמן היקר של התשובה
מה עליי לעשות עכשיו?
האם לדרוש בדיקת pcr?וגםתרבית ואז לחכות לתשובות ולהתאים את הטיפול?
האם לקחת על דעת עצמי שבוע שלם ציפרודקס?איזה עוד בדיקות עליי לבצע?
אני נואש ואשמח לתגובה
תודה רבה לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא...
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2010ידידי, במצבך אפשר לענות רק אחרי פגישה פנים אל פנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכל בבקשה רק לתת לי כיוון?
רועי24/08/2010היום הייתי אצל אורולוג נוסף,
הסברתי לו שאני אחרי שבוע דוקסילין +2 כדורי ציפרוקדס.
התסמינים עברו למעט שוב נוזל לבן בתוך איבר המין בניגוד לנוזל צהוב שיצא קודם לכן.
הוא המליץ לי שבוע ציפרודקס דווקא עכשיו שהחיידק עדיין לא התרבה מספיק.אמר לי לעשות רק בדיקת משטח שופכה אם אספיק ממש מחר.
מה עליי לעשות?האם לקחת ציפרודקס שבוע או לחכות עוד שבוע כדי לבצע בדיקות?ואם כן,אנא תאמר לי רק איזה בדיקות מומלץ לעשות..
אולי כדאי לקחת ציפרודקס שבוע ולקוות שהכל כבר ייגמר?
ואולי בכלל שבוע לאחר סיום הדוקסילין אני עדיין בכלל בתהליך החלמה והכל יעבור מעצמו?
מתחנן שתענה לי כי אני פשוט מבולבל לגמרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמאמר שלך קראתי
רועי25/08/2010שמומלצץ זריקה של צפטריאקסון 125 מ"ג.
האם הכמות המומלצת איננה 250 כנגד זיבה(ע"פ הרצאה לבפקולטה לרפואה שקראתי את הסיכום שלה)?
והאם יש הבדל בין משטח שופכה לבין תרבית שופכה..הבנתי שרק התרבית בודקת עמידות בפני אנטיביוטיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)