הרפס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס
    הילה
    11/08/2010

לאחרונה נדבקתי בהרפס באיבר המין, אני עם בן זוג קבוע כבר למעלה מ6 שנים ומעולם לאף אחד מאיתנו לא היו סימנים למחלה. אני בהריון ולכן זה מטריד מאוד..
    מעבר לבעיה הבריאותית מטרידה אותי השאלה כיצד ייתכן שנדבקתי מבן זוג שטוען שמעולם לא היה לו דבר כזה, ומצד שני גם לי.....
    האם יכול להיות שאדם נשא את הוירוס ללא הידבקות ראשונית? האם זה איזשהו קיום גן מסויים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס

הוספת תגובה

• הרפס

הילה
    11/08/2010

אם אפשר את תגובתו של ד"ר אריה.י.ליפשיץ לאור היותי בהיריון,
    וגם מה הסיבוכים האפשריים לעובר ועד כמה סביר שאצטרך ללדת בניתוח קיסרי?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מופנה לד"ר שרגא וקסלר

הילה
    11/08/2010

סליחה אבל התכוונתי לקבל את תשובתו של ד''ר שרגא וקסלר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך? (הריון והשלכות->ד"ר וקסלר)

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    11/08/2010

יתכן שנדבקת במגע מיני אוראלי או באוטואינוקולציה קרי מגע אצבע בנגע הרפס על שפתייך ולאחר מכן באיבר המין שלך. הסיכוי שבן זוגך נושא את הוירוס על איבר המין שלו בלי שלקה מעולם באירוע הרפס קליני הנו קטן אך אינו אפס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות של בדיקות-משטח וגינלי

הילה
    17/08/2010

בתוצאות הבדיקה נרשם "לא בודד נגיף"
    מה זה אומר? האם הבדיקה לא הייתה תקינה או שפשוט לא נמצא נגיף??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו