הרפס - בדיקת דם IGG

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס - בדיקת דם IGG
    גל
    14/08/2010

שלום ,
    ברצוני לשאול מספר שאלות-
    1. ישנו חשד סביר של רופא הנשים שלי שנדבקתי בהרפס גניטלי. - עפ"י מיטב הבנתי אדע באופן בטוח רק בעוד 3 חודשים כשניתן יהיה לראות נוגדנים בדם.
    שאלתי היא- האם בדיקת הדם igg יוצאת חיובית רק כאשר היה התקף קודם, או גם במצב בו אדם הוא רק נשא- ועדיין לא חוה התקף. כלומר - אם נדבקתי מבן זוגי והוא לא חווה התקף מימיו- האם נראה זאת בבדיקות למרות שלא התקף?
    2. האם איאלץ מהיום לקיים יחסי מין רק עם קונדום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס - בדיקת דם IGG

הוספת תגובה

• מירית

מירית
    15/08/2010

קודם כל- למה לך זה מפריע עם קונדום ? זה מפריע יותר לגבר
    ולא. אבל עדיף... כשתרצי להכנס להריון כמובן שלא צריך קונדום, אבל תמיד עדיף קונדום. יש מחלות מין נוספות .. עם הרפס יותר קל להדבק במחלות מין נוספות, אבל זה לא עובר כל כך מהר כמו שאת חושבת
    ולדעתי רוב מי שנדבק זה בגלל אנשים שלא יכולים להתאפק יומיים כשיש להם פצע פעיל,
    או לא יודעם שיש להם בכלל. אני חושבת שנדבקתי בתיכון, אז היה לי פעם ראשונה תסמין.
    לא הדבקתי אף אחד שידוע לי עליו, והיו לי מערכות יחסים ארוכות. ככה שאין לך מה לדאוג, עם קונדום הסיכויים להדביק דיי קלושים...
    ויש סיכויים לא קטנים שגם לו יש את הוירוס כבר. להרבה אנשים יש היום,יותר ממה שאת חושבת.....
    אני לא חושבת שזה משנה כלל, צריך לשים על זה פס. רק לאחרונה גיליתי שמה שהיה לי זה הרפס והיה לי את זה כבר הרבה שנים. זה אף פעם לא הפריע לי,כשלא ידעתי מזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרפס...

ד``ר שרגא וקסלר
    18/08/2010

שאלתי היא- האם בדיקת הדם igg יוצאת חיובית רק כאשר היה התקף קודם, או גם במצב בו אדם הוא רק נשא- ועדיין לא חוה התקף.
    ^^כן
    2. האם איאלץ מהיום לקיים יחסי מין רק עם קונדום?
    ^^לרוןב האוכלוסיה יש כך שזה שיקול שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על הערתך - ד"ק שרגא

מירית
    19/08/2010

השיקול בשימוש בקונדום הוא שלך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך- עוד שאלת הבהרה-

גל
    19/08/2010

שלום,

כלומר מתשובתך אני מבינה שייתכן ואדם לא חווה התקף מימיו ותשובות הבדיקות שלו יצאו תקינות, ועדיין הוא עשוי להעביר מחלה אם הוא נשא?

תודה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא...תשובה בינתיים

מירית
    20/08/2010

אם הבדיקה מראה נוגדנים להרפס סימן שיש הרפס. יש אנשים שלא יודעים שיש להם כי זא או קטן ונמצא בשיער העורווה למשל, או שאין להם התקפים (אולי בינתיים ובעתיד יכול להיות) יש אנשים שלא יודעים מה זה ולא הולכים לרופא גם.
    אבל מי שהסדיקה מראה אצלו נוגדנים סימן שיש לו את הוירוס

זה מפריע לך שיש לך ? איך את מתמודדת עם הידיעה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לד"ק שרגא

מירית
    20/08/2010

לרוב האוכלוסייה יש הרפס באיבר המין ? או בכלל נגיף של הרפס אחר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה...

ד``ר שרגא וקסלר
    23/08/2010

מדוע את לא קוראת בכתבות על הרפס?
    התשובה היא חיובית ל 2 שאלותייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו