יבלות חוזרות באיבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יבלות חוזרות באיבר המין
    לילך
    19/08/2010

אני בת 28. לפני כשנה התגלו אצלי יבלות חיצוניות באיבר המין. טופלתי בעזרת הקפאה (צריבה) ע"י רופאת נשים ובנוסף גם במשחת אלדרה. לצערי כל תקופה היבלות חוזרות שוב ושוב. בכל פעם מחדש עברתי הקפאה שבאמת הסירה את היבלות. בפעם האחרונה ב- 15/8/2010 עברתי שוב הקפאה לשתי יבלות והפעם כל האיזור התנפח בצורה קשה. רופאת הנשים בדקה זאת ואמרה שזה לא מזוהם וזה יכול לקרות- המליצה לי על פולידין ולשים קרח להורדת הנפיחות. הבעיה היא שכבר עברו 4 ימים והנפיחות לא יורדת והמקום רגיש ונראה כלאחר כוויה קשה.
    האם זה משהו שבאמת אמור להיות כתגובה להקפאה (חשוב לציין שבכל הפעמים האחרות שביצעתי הקפאה לא הייתה לי תופעה כזו)? האם יכול להיות שהרופאה בעצם פצעה אותי בזמן ההקפאה?
    מה עלי לעשות אם הנפיחות לא יורדת?
    ובכלל האם יש סוף ליבלות האלה? (בנוסף, חוסנתי בחיסון ה- cervarix).
    האם ישנה איזושהי בדיקה לבדוק האם הווירוס קיים או לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יבלות חוזרות באיבר המין

הוספת תגובה

• יבלות...

ד``ר שרגא וקסלר
    22/08/2010

מה עלי לעשות אם הנפיחות לא יורדת?
    ^^אנא פני בענין זה אל הרופאה המטפלת
    ובכלל האם יש סוף ליבלות האלה? (בנוסף, חוסנתי בחיסון ה- cervarix).
    ^^מנסיוני בטיפול מיומן בלייזר בהכוונה של קולפוסקופ ניתן להגיע למצב של רפוי הן לנגעים והן לנגיפים[דרך מערכת החיסון]. תוכלי לקרוא על כך בכתבות כולל שלי באתרים שונים וכולל בשלי.
    האם ישנה איזושהי בדיקה לבדוק האם הווירוס קיים או לא?
    ^^כן, בדיקת PCR

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו