כאבים באשך שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באשך שמאל
    פרטי
    29/08/2010

אני בן 15, עוד מעט 16. לפני מספר ימים החלו לי כאבים באשך השמלי וקראתי על האפשריות של מה זה יכול ליהיות, קראתי שיכול ליהיות שהאשך התהפך מה שקורה אצל ספורטאיים ואני כן מתאמן- אימון בחדר כושר, ריצות ואומנות לחימה וקראתי שאם קופצים זה יכול לעבור...אז אני מקפץ כל היום.
    אני כבר 3 ימים ברצף לא יושן (כולל עכשיו זה 4) כי אני לא מצליח לשכב מבלי להתפתל מכאבים.
    כואב לי כשאני יושב, עומד ושוכב. חשבתי על ללכת לרופא אבל אין סיכוי שזה ייקרה כי אני מתבייש ברמות על.
    יכול ליהיות שזה משהו חמור?
    מחלת מין או משהו??...
    אני לא יודע עם מי לדבר או מה לעשות....
    בבקשה,עזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים באשך שמאל

הוספת תגובה

• לפנות בדחיפות לבדיקת אורולוג....

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    31/08/2010

...ובאם לא ניתן לסדר לך תור דחוף מספיק - אני ממליץ לפנות לחדר מיון ולקבל לשם כך הפנייה מרופא המשפחה או מרופא במוקד לרפואה דחופה באזור מגוריך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עבר...

פרטי
    31/08/2010

כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, אני ממש מיתבייש ללכת לרופא, כך שגם אם הייתי יודע בוודאות שזה מחלת מין או משהו... לא הייתי הולך...
    בכל מקרה כבר יומיים ברצף אין לי כאבים, אז אני חושב שעבר לי.
    אני לא יודע מה לעשות לגבי הביה"ס...ללכת?, לא ללכת?...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לך ממה לחשוש

איציק
    31/08/2010

בדיקת אורולוג פשוטה רק תרגיע אותך יותר.
    האורולוג לא צריך לדבר הוא מבין כבר לבד מה הבעיה.

זה רק לטובתך נער, ותאמין לי כולנו חוששים גם גדולים וגם קטנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו