רק דלקת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רק דלקת?
    לונה
    16/11/2007

לפני כחמישה ימים התחיל לי גרד נוראי בנרתיק, שהיה מלווה באדמומיות של איבר המין, וצריבה בלתי נסבלת בהטלת שתן, לאחר כמה ימים אחרי שזה לא עבר, הנחתי שזוהי פטרת הנרתיק וניסיתי לטפל בה עם אגיסטן V ,וקרם אגיסטן לשפתיים חיצוניות, אני כבר יומיים ממשיכה בטיפול הזה וזה לא עזר כל כך, הצריבה ממשיכה ,יש הפרשות לבנות וסמיכות, ושמתי לב שמסביב לפתח הנרתיק הופיעו מעין פצעונים/יבלות שנורא כואבים לי, ואני בקושי מסוגלת ללכת מרוב הכאב....אני לא יודעת מה לעשות, והתור לגניקולוג בעוד יותר משבוע....אני מאוד אשמח אם תוכל לייעץ לי מה לעשות או איך להמשיך את הטיפול כי אני מרגישה אובדת עצות..

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רק דלקת?

הוספת תגובה

• המשך

לונה
    18/11/2007

הייתי היום אצל רופא נשים והוא אמר לי שזה כנראה הרפס ונתן לי כדורים בשם ACYCLO-V, האם כדורים אלה יעזרו כשמחלה לא בימיה הראשונים?
    ובנוסף- גדל לי פצע על הלשון היום בערב- האם זה קשור להרפס? אם כן, האם הכדורים שהרופא נתן ייעזרו גם לזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרפס

ד''ר סרג' גרדשטיין
    20/11/2007

שלום שוב,
    אני שמח שהגעת לרופא , האציקלוביר עוזר בעיקר אם מתחילים טיפול מאוד מוקדם (24 - 48 שעות הראשונת עם הופעת הסימנים) אחר כך היעילות פוחתת ככל שהזמן עובר. בכל מיקרה מדובר במחלה מוגבלת בזמן והיא חולפת גם ללא טיפול. (הוירוס נשאר בגוף א הסימנים חולפים)

באשר לנקודה בלשון , קשה לדעת שוב בלי לראות את הממצא. הרפס יכול להופיע גם בפה והטיפול זהה.

בברכה.
    ד"ר גרדשטיין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת בנרתיק

ד''ר סרג' גרדשטיין
    20/11/2007

שלום רב,

קשה למדי לטפל במצב כזה דרך האינטרנט. אומר רק שלאור הכשלון הטיפולי באגיסטן צריך לחשוב שהדלקת נובעת ממחולל אחר שאינו פטרייתי או שמדובר בזיהום משולב (שכיח למדי)
    כדאי להגיע לרופא שישלח בדיקות ויתחיל טיפול רחב יותר. אמנם זה יכול להיות יקר אך מותר לפנות לרופא פרטי מדי פעם כאשר נתקלים בבעיה מיוחדת וכשה הסבל רב...אפשרות נוספת היא כמובן להגיע למיון גינקולוגי בבי"ח אך זה כמובן כרוך בטרחה לא מבוטלת ויש להצטייד בסלנות רבה.

בברכה.
    ד"ר גרדשטיין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו