מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אז למה..מירית03/09/2010
ד"ק אריה ליפשיץ אומר שככל שהשנים עוברות בין בני זוג המקיימים יחסי מין- הסכנה להדבקות פוחתת כי יש פחות פציעות בעת קיום יחסי המין...
שאלה:
1. האם הרפס יכול לעבור יותר בגלל עור פצוע או מגולח? (לא בזמן התקף) או שאין לכך קשר בכלל..ורק במגע של רירית עם רירית. ואם זה רק במגע של רירית עם רירית, אז הרי קונדום תקין מונע הדבקות במאה אחוז. לא?
אני צריכה לדעת עם עור מגולח משפיע כדי להפחית סיכויי הדבקה
אני לא רוצה שהפרטנר שלי יידבק ויכעס עליי אחרי שהוא סומך עליי שאין לי כלום. בינתיים הוא לא נדבק כנראה ועברו חודשיים...לפעמים אנחנו שוכבים גם בלי קונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ..
מירית03/09/2010לא ששיקרתי . פשוט לא הייתי אומרת ואולי נרתעת ממי שהיה שואל אותי במפורש על דברים כאלה
פשוט נראה לי שהוא חושב שאין לי כלום, ואני לא רוצה שיידבק פתאום ויהיה מופתע או כועס
אז אם ההדבקות היא רק בין מגע עם רירית לרירית כנראה שקונדום מונע במאה אחוז. (שלא בהתקף ) לא ??
סליחה שאני חוזרת על עצמי פשוט מטריד אותי הנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם לא- איך לא ?
מירית03/09/2010אודה להסבר מפורט קצת .. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי מנגעים זעירים לא ניתן להדבק-
מירית03/09/2010רק משלפוחיות שרואים.. הרי אין נגעים זעירים בהרפס. או שיש או שאין פצע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)