אז למה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אז למה..
    מירית
    03/09/2010

ד"ק אריה ליפשיץ אומר שככל שהשנים עוברות בין בני זוג המקיימים יחסי מין- הסכנה להדבקות פוחתת כי יש פחות פציעות בעת קיום יחסי המין...

שאלה:
    1. האם הרפס יכול לעבור יותר בגלל עור פצוע או מגולח? (לא בזמן התקף) או שאין לכך קשר בכלל..ורק במגע של רירית עם רירית. ואם זה רק במגע של רירית עם רירית, אז הרי קונדום תקין מונע הדבקות במאה אחוז. לא?
    אני צריכה לדעת עם עור מגולח משפיע כדי להפחית סיכויי הדבקה

אני לא רוצה שהפרטנר שלי יידבק ויכעס עליי אחרי שהוא סומך עליי שאין לי כלום. בינתיים הוא לא נדבק כנראה ועברו חודשיים...לפעמים אנחנו שוכבים גם בלי קונדום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אז למה..

הוספת תגובה

• ..

מירית
    03/09/2010

לא ששיקרתי . פשוט לא הייתי אומרת ואולי נרתעת ממי שהיה שואל אותי במפורש על דברים כאלה
    פשוט נראה לי שהוא חושב שאין לי כלום, ואני לא רוצה שיידבק פתאום ויהיה מופתע או כועס
    אז אם ההדבקות היא רק בין מגע עם רירית לרירית כנראה שקונדום מונע במאה אחוז. (שלא בהתקף ) לא ??

סליחה שאני חוזרת על עצמי פשוט מטריד אותי הנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם לא- איך לא ?

מירית
    03/09/2010

אודה להסבר מפורט קצת .. תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כי מנגעים זעירים לא ניתן להדבק-

מירית
    03/09/2010

רק משלפוחיות שרואים.. הרי אין נגעים זעירים בהרפס. או שיש או שאין פצע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו