קונדילומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדילומה
    עדי
    04/09/2010

שלום רב
    לפני כשנתיים נדבקתי בווירוס הפפילומה וזה בא לידי ביטוי ביבלות שיצאו באיבר המין ובפי הטבעת. לאחר טיפול במשחת אלדרה שנכשל, עשיתי שלושה טיפולי לייזר נחחבים כאשר האחרון בהם היה בתחילת השבוע. הטיפול האחרון כולו התרכז בעיקר בפי הטבעת אף על פי שאיני מקיימת יחסי מין בכלל בשנתיים האחרונות ומעולם לא קיימתי יחסים אנלים.
    אני ממש מיואשת מכל הסיטואצייה הזאת מתי לעזאזל זה יגמר כבר??? למה לוקח לזה כ"כ הרבה זמן??? אני כבר שנתיים בטיפולים ולא רואה את הסוף...
    שאלה נוספת היא איך אדע שהיבלות לא חדרו עמוק יותר מפי הטבעת?
    והאם אני אמורה להתנזר מיחסי מין עד שאני אחלים? זה הגיוני שאני סה"כ בת 25 ולא יכולה להתחיל מערכת יחסים עם אף גבר מאחר ואני לא יכולה לקיים יחסי מין?
    מה בנוגע לחיסון? האם יועיל לי לעשות אותו? או שכבר מאוחר מידי?
    אם יש לכם שמץ של מושג איך אני יכולה לזרז את תהליך ההחלמה מהגועל נפש הזה אשמח לשמוע כי היאוש רק הולך וגובר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונדילומה

הוספת תגובה

• קונדילומה

ד``ר שרגא וקסלר
    07/09/2010

יש גישה לפיה ניתן בטיפול יעיל להיפטר מהמחלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ??

עדי
    09/09/2010

זאת אמורה להיות תשובה מספקת?? חשבתי שפניתי לאתר הנכון, מסתבר שטעיתי.
    זאת התשובה שהכי לא ציפיתי לה ואם זה המקסימום שאתם יכולים לתת אז כנראה שצריך לפנות עם זה הלאה.
    תודה רבה על החוסר יחס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו