מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדילומהעדי04/09/2010
שלום רב
לפני כשנתיים נדבקתי בווירוס הפפילומה וזה בא לידי ביטוי ביבלות שיצאו באיבר המין ובפי הטבעת. לאחר טיפול במשחת אלדרה שנכשל, עשיתי שלושה טיפולי לייזר נחחבים כאשר האחרון בהם היה בתחילת השבוע. הטיפול האחרון כולו התרכז בעיקר בפי הטבעת אף על פי שאיני מקיימת יחסי מין בכלל בשנתיים האחרונות ומעולם לא קיימתי יחסים אנלים.
אני ממש מיואשת מכל הסיטואצייה הזאת מתי לעזאזל זה יגמר כבר??? למה לוקח לזה כ"כ הרבה זמן??? אני כבר שנתיים בטיפולים ולא רואה את הסוף...
שאלה נוספת היא איך אדע שהיבלות לא חדרו עמוק יותר מפי הטבעת?
והאם אני אמורה להתנזר מיחסי מין עד שאני אחלים? זה הגיוני שאני סה"כ בת 25 ולא יכולה להתחיל מערכת יחסים עם אף גבר מאחר ואני לא יכולה לקיים יחסי מין?
מה בנוגע לחיסון? האם יועיל לי לעשות אותו? או שכבר מאוחר מידי?
אם יש לכם שמץ של מושג איך אני יכולה לזרז את תהליך ההחלמה מהגועל נפש הזה אשמח לשמוע כי היאוש רק הולך וגובר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר07/09/2010יש גישה לפיה ניתן בטיפול יעיל להיפטר מהמחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??
עדי09/09/2010זאת אמורה להיות תשובה מספקת?? חשבתי שפניתי לאתר הנכון, מסתבר שטעיתי.
זאת התשובה שהכי לא ציפיתי לה ואם זה המקסימום שאתם יכולים לתת אז כנראה שצריך לפנות עם זה הלאה.
תודה רבה על החוסר יחס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)