סכנות לאחר מסג' בתאילנד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סכנות לאחר מסג' בתאילנד
    טלטל
    04/09/2010

שלום רב,
    אני בחור צעיר שמרגיש כאילו חרב עליו עולמו אני נמצא בלחץ עצום כבר כמה זמן ואשמח לתשובה.
    ביקרתי בתאילנד ולצערי הרב נפלתי, הלכתי למכון מסג' והבחורה עשתה לי מסג' עם שמן ולאחר מכן הביאה לי ביד עד שגמרתי (האמת זה היה מס' שניות).
    הבחורה הייתה לבושה ולא היה מגע עם נוזלי המין שלה (לפחות היא לא נגעה בהם כשאני קיבלתי מסג').
    רציתי לשאול האם אני נמצא בסיכון למחלה מסויימת? אני נמצא בלחץ עצוםםםםםםםםםםם אני פשוט מרגיש שבא לי למות בעיקר מהטעות ומהבושה וגם מהפחד הרב.
    יכול להיות שזה נובע מלחץ ואולי גם לא אבל היום (כשבועיים לאחר המקרה) הופיעה לי כמו נקודה בצבע העור עם אולי טיפה לבן, דומה במקצת לחצקון מתחת לכיפה בצד האחורי של איבר מיני (כלומר לא הצד שפונה לגוף)
    יכול להיות שקרה לי משהו??
    האם השתתפתי באקט עם סכנה?
    מודה מאוד מאוד מאוד על התשובות תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכנות לאחר מסג' בתאילנד

הוספת תגובה

• ברור שלא! אין לך מה לדאוג

מירית
    04/09/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

מירית
    04/09/2010

ולא נורא.. זה יכול לקרות לכולם . מאסאג' יכול לעשות הרבה חשק ,וחשק זה דבר טבעי ובריא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח להתייחסות של הד"ר

טלטל
    08/09/2010

דילגת עליי, אשמח להתייחסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיאלנד...

ד``ר שרגא וקסלר
    16/09/2010

סיכויי ההדבקה אפסיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו