מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין לי מושג מה קורה כאן?ענת11/09/2010
בס"ד
לד"ר שלום רב.
הסיפור שלי החל לפני כשנתיים, כאבי בטן עם הפרשות ירוקות הובילו אותי למיון, שם האבחנה pid.
קיבלתי אנטיביוטיקה דרך הוריד חמישה ימים ובבית עוד 10 ימים.
אך המצב רק החריף. החלפתי בית חולים גם שם אבחנה לדלקת באגן, שוב אנטיביוטיקות ללא הקלה.
הוחלט על לפרסקופיה, שם ניצפו הידבקויות קשות מאוד ונוזל עכור. הרופא טען כי היה תהליך זיהומי חריף.
מאז אין לי איכות חיים.
תחושת חולי בגוף, לסירוגין תחושת בחילות, עייפות, כאבי אגן סירוגין, תכיפות במתן שתן.
מה קורה פה?
מה עלי לעשות? אני כבר שנתיים שרצה מרופא לרופא.
עיזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבוכים של PID
ד''ר אריה י. ליפשיץ16/09/2010שלום ענת,
לצערי סבלת מאירוע חריף של זיהום מוגלתי של חלל האגן הקטן. הסיבוכים הידועים של תהליך כזה הנן הידבקויות שמפריעות להחלמה למרות טיפול אנטיביוטי ממושך.
איני בטוח שריפוי מלא של בעייתך אפשרית. בכל מקרה מדובר במחלה גינקולוגית ואני - כמומחה למחלות עור ומין איני בקיא בפרטיה ואיני יכול לייעץ לך באופן מפורט.
המלצתי: מצאי לעצמך רופא נשים שאת סומכת עליו ויודעת שיעשה את המיטב עבורך, מלאי אחר המלצותיו ונסי להפיק מהחיים את המירב והמיטב בתנאים הקיימים
גמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)