סכנה לאחר מסג'

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סכנה לאחר מסג'
    טלטל
    12/09/2010

שלום רב,
    אני בחור צעיר שמרגיש כאילו חרב עליו עולמו אני נמצא בלחץ עצום כבר כמה זמן ואשמח לתשובה.
    ביקרתי בתאילנד ולצערי הרב נפלתי, הלכתי למכון מסג' והבחורה עשתה לי מסג' עם שמן ולאחר מכן הביאה לי ביד עד שגמרתי (האמת זה היה מס' שניות).
    הבחורה הייתה לבושה ולא היה מגע עם נוזלי המין שלה (לפחות היא לא נגעה בהם כשאני קיבלתי מסג').
    רציתי לשאול האם אני נמצא בסיכון למחלה מסויימת? אני נמצא בלחץ עצוםםםםםםםםםםם אני פשוט מרגיש שבא לי למות בעיקר מהטעות ומהבושה וגם מהפחד הרב.
    יכול להיות שזה נובע מלחץ ואולי גם לא אבל היום (כשבועיים לאחר המקרה) הופיעה לי כמו נקודה בצבע העור עם אולי טיפה לבן, דומה במקצת לחצקון מתחת לכיפה בצד האחורי של איבר מיני (כלומר לא הצד שפונה לגוף)
    יכול להיות שקרה לי משהו??
    האם השתתפתי באקט עם סכנה?
    מודה מאוד מאוד מאוד על התשובות תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכנה לאחר מסג'

הוספת תגובה

• בנוגע לפצע שתיארתי

טלטל
    12/09/2010

הפצע עבר מעצמו תוך יום-יומיים וזה היה כמו מין נקודה לבנה לא כואב ולא מציק ולא כלום
    זה לא סימן לכלום נכון"??????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסיכון להידבקות...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    16/09/2010

...במחלת מין בעקבות ה"טיפול" שעברת נמוך עד אפסי.
    לגבי הנגע - פנה לבדיקת רופא עור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו