מודאגת מאוד!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת מאוד!!
    ss
    17/09/2010

היי,
    קיימתי יחיסי מין בפעם הראשונה, לפני כשבוע.. חשוב לציין ללא קונדום.
    מאז הרגשתי כרגיל, יום אחר כך קיבלתי מחזור והשתמשתי בטמפונים.
    לקראת סוף המחזור התחלתי להרגיש גירוד חזק מאד בכל איזור הפות ובעיקר בשפתיים הפנימיות קרוב לנרתיק... היום הסתיימה לי הווסת והזדעזעתי לגלות שפתיים נפוחות ואדומות בגודל מפחיד, והגירוד מעצים. כשאני הולכת או יושבת אני מרגישה כאילו האיזור ממש נפוח וחם.
    הבעיה שלי היא שאני בארצות הברית ואין לי ביטוח רפואי כאן ואין לי למי לפנות אני מטיילת. עוד דבר שראוי לציון - שכבתי עם אמריקאי, אני לא יודעת אם זה יכול להשפיע מבחינת מחלות נפוצות כאן. ואני גם מעשנת סיגריות, ששמעתי שזה עלול לזרז מחלות מין...
    חקרתי באינטרנט המון ולא מצאתי משהו שיכול להגדיר את מה שיש לי. אני מקווה שזה לא קנדילומה.
    בקיצור אני אשמח לתשובה מהירה כי אני באמת לא יודעת מה לעשות, ומה לבקש בבית מרקחת ללא מרשם....
    בבקשה תעזרו לי למצוא תשובה
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת מאוד!!

הוספת תגובה

• מודאגת...

ד``ר שרגא וקסלר
    21/09/2010

שלחי צילום אולי אוכל לאבחן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין מודאגת???

yy
    26/09/2010

מקווה שעבר ושלא תעשי עוד שטויות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו