מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת
    שירי
    17/09/2010

לאחרונה בעקבות היכנסות בן זוג חדש לחיי התחלנו לעבור לדגלולות ולא להשתמש בקונדום. בעקבות חוסר היזהרות עם שילוב של מין אנאלי ורגיל נהייתה לי פטריה בנרתיק שטופלה ועברה אחרי ימים ספורים. לאחר כששבוע היינו בכינרת כשחזרנו הופיעו עליי ועליו פצעונים רבים באיברי המין (לי גם בפי הטבעת)- הרופא אמר שזה כנראה הרפס למרות שמימי עדיין לא היה לי או לא הרפס בשום מקום. בנוסף להפרשות צהובות עם ריח רע שלי מהנרתיק. המקום מלא בפצעים רבים וכואב מאוד. יש לי גם פצעים דמוייי עקיצות שלא עוברים ולפעמים מאוד מגרדים ברגליים והתחילו לכאוב לי כפות הרגליים + חום. אשמח לקבל עזרה באבחון מה יכול להיות הבעיה ??? הרפס??? דברים נוספים??? מה הסיכויים שחלילה נדבקתי באיידס או משהו חמור יותר ומה עושים מכאן???? האם אפשר לחזור לקיים יחסים לאחר מכן לאחר בדיקות? לאיזה בדיקות צריך ללכת אני והוא??? אין לי מושג בבקשה עזרה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת

הוספת תגובה

• הסרת שיער

שירי
    17/09/2010

בנוסף רציתי לדעת אם אני יכולה להתחיל לעשות הסרת שיער בלייזר ישר אחרי שיעברו הפצעים או שצריך לחכות זמן מסוים? האם יש סיכונים בעקבות הרפס כי כרגע המקום מאוד מגורה וכואב??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודאגת

ד``ר שרגא וקסלר
    21/09/2010

אפשר לעזור רק אחרי בדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו