לד''ר סרג' גרדשטיין אישי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד''ר סרג' גרדשטיין אישי.
    י
    20/11/2007

שלום לך ד''ר סרג' גרדשטיין . רציתי בבקשה לדעת מהוא התחום העיקרי שבו אתה מתמחה . אני מבין שאתה לא אורולוג או כן אורולוג. או מיתמחה במחלות מין שכן או לא קשורים לאורולגיה?.לי אין מושג בדבר הזה .אשמח לקבל פרוט לכך .ובכן יש לציין לזכותך שבכול שאלותיי אליך בפורום קיבלתי תשובות מענינות והגיוניות לעומת אורולוגים אחרים בפורום ולכן החלטתי שבקרוב הגיע אליך לטפל בבריאותי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד''ר סרג' גרדשטיין אישי.

הוספת תגובה

• מומחה למחלות זיהומיות

ד''ר סרג' גרדשטיין
    20/11/2007

שלום רב,

אורולוגיה הוא מקצוע העוסק בדרכי השתן , מהכליות ועד איברי המין החיצוניים שהם גם איברים דרכם עוברת השופכה. זהו מקצוע כירורגי בעיקרו אם כי אורולוגים נאלצים כמובן להתיחס ולטפל בבעיות שאינן כירורגיות טהורות כגון זיהומים כולל מחלות מין. ישנם אורולוגים "עם ידי זהב" שמנתחים בחסד עליון אך פחות מתעניינים ופחות בקיאים בתחום הזיהומים וישנם כמובן גם אורולוגים שכן מעודכנים בתחום הזה.

אני מומחה למחלות זיהומיות ולא עוסק רק בזיהומים של דרכי השתן או המין. בתור שכזה ני מעודכן באפשרויות האבחנתיות של הזיהומים השונים וכן בטיפולים העדכניים ביותר בתחום.

בברכה.
    ד"ר גרדשטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו