מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד''ר סרג' גרדשטיין אישי.י20/11/2007
שלום לך ד''ר סרג' גרדשטיין . רציתי בבקשה לדעת מהוא התחום העיקרי שבו אתה מתמחה . אני מבין שאתה לא אורולוג או כן אורולוג. או מיתמחה במחלות מין שכן או לא קשורים לאורולגיה?.לי אין מושג בדבר הזה .אשמח לקבל פרוט לכך .ובכן יש לציין לזכותך שבכול שאלותיי אליך בפורום קיבלתי תשובות מענינות והגיוניות לעומת אורולוגים אחרים בפורום ולכן החלטתי שבקרוב הגיע אליך לטפל בבריאותי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומחה למחלות זיהומיות
ד''ר סרג' גרדשטיין20/11/2007שלום רב,
אורולוגיה הוא מקצוע העוסק בדרכי השתן , מהכליות ועד איברי המין החיצוניים שהם גם איברים דרכם עוברת השופכה. זהו מקצוע כירורגי בעיקרו אם כי אורולוגים נאלצים כמובן להתיחס ולטפל בבעיות שאינן כירורגיות טהורות כגון זיהומים כולל מחלות מין. ישנם אורולוגים "עם ידי זהב" שמנתחים בחסד עליון אך פחות מתעניינים ופחות בקיאים בתחום הזיהומים וישנם כמובן גם אורולוגים שכן מעודכנים בתחום הזה.
אני מומחה למחלות זיהומיות ולא עוסק רק בזיהומים של דרכי השתן או המין. בתור שכזה ני מעודכן באפשרויות האבחנתיות של הזיהומים השונים וכן בטיפולים העדכניים ביותר בתחום.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)