מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חושש...בדוי26/09/2010
שלום.. הייתי אצל קוקסינלית (בחורה עם איבר מין גברי) זאת פעם ראשונה שלי שרציתי לנסות.. היא מרחה על איברה חומר של דורקס לפי מה שאני זוכר ואז ליקקתי לה את איזור האשכים וטיפה מעלה (ללא חור הפין) עקב החששות למחלות.. ואז היא ניסתה לחדור אליי עם קונדום כמובן, זה ממש כאב אז הפסקנו לאחר מספר שניות ..אחר כך ליקקתי לה את הפטמות והיא גמרה על עצמה ולאחר מכן היא ירדה לי עם קונדום ואז חדרתי אליה עם קונדום לממש דקה שתיים ואחר כך הפסקתי כי פשוט התחרטתי..
סליחה על הפירוט הסוטה וההזוי אבל פשוט לא רצייתי לפספס כל פרט זה בערך מה שקרה... אני מאוד מתחרט על מה שעשיתי וחושש כעת ממחלות.. כעת יש לי לפעמים טיפה גירויים/גירודים בחור פי הטבעת תעזרו לי בבקשה האם יש סיכוי כאן להדבק במשהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חושש
ד``ר שרגא וקסלר28/09/2010תמיד, אבל תמיד יש סכוי לחטוף מחלת מין, אפילו עם קונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
בדוי28/09/2010נו אז באיזה מחלות מין אני יכול להדבק ואיך אני מגלה זאת?
ומה לגבי מה שאמרתי שיש לי טיפה גירויים/גירודים לפעמים בפי הטבעת?
מחלות מין שאת אומרת זה כולל גם איידס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר שרגא וקסלר03/10/2010ניתן לבדוק את כל מחלות המין, כולל איידס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
בדוי05/10/2010ברור שאני יודע שאפשר לבדוק ע"פ בדיקת דם ..
אבל הכוונה שלי היא עכשיו איך אני מזהה אם נדבקתי במשהו ?
איך אפשר לראות זאת? (לא מתכוון לאיידס).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/10/2010יש בדיקות נוספות ותוכל להתקשר למרפאה לברר פרטים ותוכל גם לבדוק באתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)