מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גוש באיבר המיןאלון26/09/2010
תודה מראש על הייעוץ. אתאר כאן פרטים שונים שאולי אין ביניהם קשר ואולי כן.
יש לי נקודות לבנות קטנות על הפין מספר שנים. לפני 4 חודשים הופיעה גולה גדולה (2-3 מ'מ) על גבי הפין. הורדתי אותה עם ורומל, בעצת הרופא.
לפני מספר ימים הופיע פצעון על הפין שתוך יום וחצי התנפח לשלפוחית והתפוצץ - ונהפך לכיב.
לפי מישוש וגם לפי מראה באיזור הכיב יש גוש לבן בתוך העור (או אף הבשר) בגודל של כ-2 מ'מ.
הלכתי לאורולוג (לא רופא עור) שהעריך שזה גוש שומן. נתן טיפול אנטיביוטי ללא סטרואידים (סינטומיצין) ואמר שאם לא יעבור אחרי מספר ימים אחזור.
הכיב מתחיל להסגר אבל הגוש עדיין שם. לא נראה לי שיצא לבד.
מבחינת תמונת הדם יש לי טריגליצרידים גבוהים (היו מעל 1000 כעת 400 עקב ספורט ותזונה) וגם אוריאה גבוהה (51).
נראה לי שרצוי להוציא את הגוש ולעשות לו ביופסיה.
כמו כן אני הולך לעשות סוללת בדיקות לשלילת מחלות מין שונות. מקווה שזה לא כיב של זיבה.
מה לדעתך יכולות להיות הסיבות לבעיה? האם יכול להיות קשר בין תמונת הדם לבעיה?
עצות לגבי הצעדים הבאים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש
ד``ר שרגא וקסלר28/09/2010לא יכול לאבחן ללא בדיקה. יתכן מולוסקום ויתכנו אבחנות נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. זה אכן נראה מולוסקום
אלון28/09/2010תודה על העצה. אכן צורת הפצע היא כלוע הר געש. נראה שזה מולוסקום.
אני מבין שזה מדבק והריפוי הטבעי לוקח מספר חודשים.
כמו כן כותבים שהסרה מהירה עם חנקן נוזלי "רק מכפילה את הבעיה".
יש לך מידע נוסף?
אם אפשר לרפא מהר ואלגנטי אתייצב אצלך מחר :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)