מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדלמההאני29/09/2010
שלום ד"ר,
אני בן 49 , יש לי קונדלמה כבר 20 שנה. לא עזר שום טיפול (תמיסות, צריבות, לייזר) מה נשאר? היבלות מתרבות וגודלות על אבר המין. אפילו ניסיתי טיפולי סבתא ולא עזר.
נא לייעץ לי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש פתרון לקונדילומה
אחד שיודע29/09/2010שלום לך,
גם לי הייתה קונדילומה בעבר במשך שנה.
גם אני ניסיתי הכל מישחות טיפול בצריבה ואפילו ניתוח בלייזר ושום דבר לא עזר!!!
עד שבמקרה ראיתי כתבה בטלויזיה על "טיפול פוטודינמי" עשיתי את הטיפול הזה באסף הרופא, וכבר שנה שאין לי כלום {אתה יכול לברר שם במרפאות חוץ,פרטי}.
אני מקווה שזה יעזור לך
{נ.ב אני לא רופא}
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטיפול לא עזר לי
גיא30/09/2010לי הטיפול לא עזר בדיוק כמו לייזר שלא עזר ושלמתי כסף לחינם אלפי שקלים.
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר03/10/2010במקרה כמו שלך אין ערך ליעוץ וירטואלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לטיפול
אוהד05/10/2010אני טופלתי אצל דר וקסלר ותוך מספר טיפולים החלמתי .. מאז כבר עברה שנה והכל טוב .. מרגיש מצויין !
חשוב לציין שלפני דר וקסלר טופלתי אצל רופא אחר ממש לא מקצועי והטיפול היה כואב מאוד .. . אין לי שום קשר לדר וקסלר ופשוט בגלל שהוא היה כל כך מקצועי ונחמד אני מייעץ לך לגשת אליו. הוא מבטיח החלמה והטיפול אצלו לא כואב בכלל .
מאחל לך שתחלים מהמחלה המעצבנת הזו במהרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)