פטרייה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטרייה?
    שרית
    07/10/2010

לפני כחודשיים שלושה קיימתי יחסי מין עם מישהו אבל ללא גמירה מאף צד והיתה חדירה ללא קונדום.
    כמה ימים לאחר מכן, אולי שבוע, החלו להיות לי גירודים בלתי נסבלים בנרתיק ואז גם ראיתי שנוספו לכך הפרשות לבנות בצורת חתיכות נייר/קוטג' מסביב לפתח המין.
    בשלב מאוחר יותר כבר לא נראו שום הפרשות מסביב אך הופיעו חתיכות לבנבנות צהבהבות בתוך הנרתיק עצמו, מה שמפחיד אותי כי אני גם לא יודעת מה זה, וגם מוגבלת מבחינת פעילות מיני מפני שאם מחדירים אצבע אז אפשר להוציא את החתיכות האלה.
    אני שמה מגן תחתוך וההפרשות יכולות לצאת עליו ואיתן גם נוזל צהוב (וזה לא שתן).
    הייתי אצל גיניקולוגית אך היא לא בדקה אותי אלא רק אמרה לי להשתמש באגיסטן על סמך הבעיות שתיארתי לה (גושים לבנים וגירודים) והיא אמרה לי שזו פטרייה. הבעיה היא שאגיסטן זו משחה שבסך הכל מרגיעה את הגירודים, אני לא חושבת שהיא יכולה לרפא את הפטרייה. אני מורחת את זה רק מסביב לפתח, האם צריך למרוח גם בפנים?
    והאם זו פטרייה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטרייה?

הוספת תגובה

• תיקון

שרית
    08/10/2010

קניתי אגיסטן ללא מרשם, אך הרופאה המליצה על פוליקוטן, שזו המשחה שהתכוונתי שהיא רק מקלה על הגירודים. האם אגיסטן יכול לרפא את הפטרייה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו