מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהשלי09/10/2010
שכבתי עם מישו בלי קונדום. ואני גם עושה לא מעט ביד (כל יום) עם ויברטור ועוד מכשיר דומה. אחרי חודש מאז יחסי המין ולאחר שעשיתי ביד.. (אני חושבת שאולי פצעתי את עצמי קצת כי כאב לי עם הויברטור) התחיל לשרוף לי קצת בעת שתן. דחפתי אצבע ולא שורף לי בנרתיק, רק חיצונית קצת באיזור השפתיים החיצוניות ,איפה שהיה החיכוך החזק מידי עם הויברטור. השאלה היא האם יכול להיות שנדבקתי בדלקת למשל ואני מרגישה בתסמין כמה שבועות לאחר קיום יחסי המין (ולא אחרי כמה ימים)
האם יש דלקת שגורמת רק למעט שרפה במתן שתן ?
וממה זה יכול לקרות ? האם סביר שזה יקרה מהויברטור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנועה
שלי09/10/2010אני חושבת שזה בגלל הויברטור ובגלל שעשיתי שעווה בכל האיזור ופגעתי בעצמי
האם יש מחלת מין שהתסמין שלה רק ששורף מעט בחלק החיצוני של הפות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם ישרים?
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)