מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחרדות נוראיותרומי25/11/2007
חבר שלי חזר מתאילנד וסיפר לי שהוא "חגג" יחסי מין הוא קיים עם קונדום אבל היו דברים אחרים שהוא עשה בלי קונדום, אחריי הפעם הראשונה ששכבנו הרגשתי צריבה במתן שתן והלכתי לרופא נשים שמסר שיש לי דלקת הוא נתן לי נרות דאלאצין ל- 3 ימים ובדיקת שתן הבדיקה היתה שלילית ואחרי יום הרגשתי גרד בנרתיק כך שהוא נתן לי גם כדור אחד אנטיביוטי וטבע קוטן.
שאלתי אותו אם החבר שלי צריך גם טיפול והוא אמר שלא הסברתי לו את החרדות שלי ממחלות מין והוא אמר שהכל בסדר.
לפניי יומיים שכבתי שוב עם החבר שלי והרגשתי לאחר המגע המיני כאבים באבר המין ונפיחות מרחתי את הטבע קוטן וחשבתי שזה יחלוף והמצב רק החמיר כי עכשיו יש לי הפרשות עם ריח חמוץ וקצת דימום וראיתי שיש לי אדמומיות בכניסה לנרתיק וכמו פצעון שנראה כמו חצ'קון קטן בכניסה לנרתיק וגרד אני בחרדות נוראיות ומחר יש לי תור לרופא הנשים שוב.
אני רוצה לדעת האם יש סיכוי שנדבקתי במשהו חמור? איזה בדיקות אני אמורה לבקש מהרופא שלי ע"מ שישלול את כל המחלות מין שקיימות בכדי שאני אהיה רגועה כי אני ממש לא ישנה בלילה!!!
נראה לי שהרופא שלי אדיש מידי.
בבקשה תענה לי מהר כי אני על סף התמוטטות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום בנרתיק
ד''ר סרג' גרדשטיין26/11/2007שלום רב,
אין מה להתמוטט אך כדאי לעשות בדיקות כגון בדיקות שתן ומשטח וגינאלי לזיבה ולכלמידיה. חשוב שהרופא ידע איך ולאן לשלוח את הבדיקות הנ"ל. אני כבר הייתי מתחיל טיפול אנטיביוטי שמכסה את המחוללים הנ"ל. טיפול אנטיביוטי מתאים פותר את הבעיה אך חשוב לבדוק , לטפל ואם היה ממצא חיובי ,לבדוק בהמשך שוב על מנת לוודא שהזיהום אכן חף. חשוב לטפל בו זמנית גם בחבר אחרת עלול להווצר מעגל קסמים...
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה חבר זה אם הוא הולך לחגוג בתאיל
לילי27/11/2007איכככסס. גולע נפש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)