טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עשיתי בדיקות PCR והתגלו 2 חיידקים : mycoplasma hom ו- ureaplasma urea/ הרופא המליץ על doxy 100 פעמיים ביום למשך שבועיים. האם זה לא זמן ערוך מדי לטיפול. האם קיים טיפול תרופתי טוב יותר וקצר יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני נוטה אפילו להמליץ על 3 שבועות. בכל מקרה, דוקסילין הנה לדעתי תרופת הבחירה לחיידקים אלו. הקפד לשתות לפחות שתי כוסות מים אחרי בליעת כל טבליה ולהמנע משכיבה לפחות שעתיים אחרי בליעת כל טבליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הרופא שלי רשם לי דוקסילין לשבוע ימים בלבד לאחר שבבדיקות ה-PCR שעשיתי התגלה שיש לי כלמידיה, מיקרופלזמה hom(שניהם חיובי) ויורופלזמה(חיובי חלש), האם המינון של הדוקסילין מספק?
אני עוזבת את הארץ להרבה זמן עוד שבועיים ואני מפחדת שזה לא יעבור ויתפתח שוב. יש דרך להאריך את המרשם במידה וצריך?
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד