מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדלימה***25/10/2010
אם לחברי לשעבר התפתחה קונדלימה על איבר המין כ-3 חודשים לאחר שניפרדנו, האם יש סיכוי שהוא היה נשא של וירוס ה-hpv כל הזמן שהיינו ביחד והיא התפרצה רק לאחר מכן?
היינו ביחד כמעט שנה והכל היה תקין וגם לפני שהכרנו הוא לא קיים יחסי מין כמה חודשים עם בחורות אחרות.
האם זה סביר שהוירוס היה במצב דגירה במשך כשנה וחצי ולא התפרץ?
ואם כן, האם הוירוס מדבק גם כאשר הוא במצב דגירה?
הוא קיים יחסי מין לא מוגנים עם בחורה אחרת לאחר שנפרדנו, וכחודש לאחר מכן התפתחתה הקונדלימה... האם יש סיכוי שהוא נדבק ממנה?
עשיתי בדיקת paps שיצאה תקינה... האם זה אומר בין השאר שאיני נושאת את הנגיף? או שזה רק אומר שנכון להיום אין ע"ג צוואר הרחם שלי תאים בעלי התפתחות חשודה עם נטייה ממאירה? והאם הבדיקה בודקת גם התחלה של התפתחות של קונדלימות?
האם יש צורך שאני אעשה בדיקת hpv? ולמיטב הבנתי אין דרך "להיפטר" מהנגיף גם אם נדבקת בו, האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדלימה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר04/11/2010אם לחברי לשעבר התפתחה קונדלימה על איבר המין כ-3 חודשים לאחר שניפרדנו, האם יש סיכוי שהוא היה נשא של וירוס ה-hpv כל הזמן שהיינו ביחד והיא התפרצה רק לאחר מכן?
^^כן
האם זה סביר שהוירוס היה במצב דגירה במשך כשנה וחצי ולא התפרץ?
^^כן
ואם כן, האם הוירוס מדבק גם כאשר הוא במצב דגירה?
^^כן
הוא קיים יחסי מין לא מוגנים עם בחורה אחרת לאחר שנפרדנו, וכחודש לאחר מכן התפתחתה הקונדלימה... האם יש סיכוי שהוא נדבק ממנה?
^^כן
עשיתי בדיקת paps שיצאה תקינה... האם זה אומר בין השאר שאיני נושאת את הנגיף?
^^לא
או שזה רק אומר שנכון להיום אין ע"ג צוואר הרחם שלי תאים בעלי התפתחות חשודה עם נטייה ממאירה?
^^נכון
והאם הבדיקה בודקת גם התחלה של התפתחות של קונדלימות?
^^לא
האם יש צורך שאני אעשה בדיקת hpv? ולמיטב הבנתי אין דרך "להיפטר" מהנגיף גם אם נדבקת בו, האם זה נכון?
^^נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)