קונדלימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדלימה
    25/10/2010

אם לחברי לשעבר התפתחה קונדלימה על איבר המין כ-3 חודשים לאחר שניפרדנו, האם יש סיכוי שהוא היה נשא של וירוס ה-hpv כל הזמן שהיינו ביחד והיא התפרצה רק לאחר מכן?
    היינו ביחד כמעט שנה והכל היה תקין וגם לפני שהכרנו הוא לא קיים יחסי מין כמה חודשים עם בחורות אחרות.
    האם זה סביר שהוירוס היה במצב דגירה במשך כשנה וחצי ולא התפרץ?
    ואם כן, האם הוירוס מדבק גם כאשר הוא במצב דגירה?

הוא קיים יחסי מין לא מוגנים עם בחורה אחרת לאחר שנפרדנו, וכחודש לאחר מכן התפתחתה הקונדלימה... האם יש סיכוי שהוא נדבק ממנה?

עשיתי בדיקת paps שיצאה תקינה... האם זה אומר בין השאר שאיני נושאת את הנגיף? או שזה רק אומר שנכון להיום אין ע"ג צוואר הרחם שלי תאים בעלי התפתחות חשודה עם נטייה ממאירה? והאם הבדיקה בודקת גם התחלה של התפתחות של קונדלימות?

האם יש צורך שאני אעשה בדיקת hpv? ולמיטב הבנתי אין דרך "להיפטר" מהנגיף גם אם נדבקת בו, האם זה נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונדלימה

הוספת תגובה

• קונדלימה - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    04/11/2010

אם לחברי לשעבר התפתחה קונדלימה על איבר המין כ-3 חודשים לאחר שניפרדנו, האם יש סיכוי שהוא היה נשא של וירוס ה-hpv כל הזמן שהיינו ביחד והיא התפרצה רק לאחר מכן?
    ^^כן
    האם זה סביר שהוירוס היה במצב דגירה במשך כשנה וחצי ולא התפרץ?
    ^^כן
    ואם כן, האם הוירוס מדבק גם כאשר הוא במצב דגירה?
    ^^כן
    הוא קיים יחסי מין לא מוגנים עם בחורה אחרת לאחר שנפרדנו, וכחודש לאחר מכן התפתחתה הקונדלימה... האם יש סיכוי שהוא נדבק ממנה?
    ^^כן
    עשיתי בדיקת paps שיצאה תקינה... האם זה אומר בין השאר שאיני נושאת את הנגיף?
    ^^לא
    או שזה רק אומר שנכון להיום אין ע"ג צוואר הרחם שלי תאים בעלי התפתחות חשודה עם נטייה ממאירה?
    ^^נכון
    והאם הבדיקה בודקת גם התחלה של התפתחות של קונדלימות?
    ^^לא
    האם יש צורך שאני אעשה בדיקת hpv? ולמיטב הבנתי אין דרך "להיפטר" מהנגיף גם אם נדבקת בו, האם זה נכון?
    ^^נכון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו