שאלה נוספת לגבי הדבקה בהרפס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת לגבי הדבקה בהרפס
    שירה
    25/10/2010

שלום רב,
    כפי שכתבתי בהודעה הקודמת, בהריון האחרון שלי, בעקבות נגעים כואבים ומגרדים באיבר המין עלה אצלי חשד להדבקה בהרפס. בבדיקות דם שנלקחו לי במהלך ההריון התקבלו התוצאות הבאות:
    HERPES HSV1 IgG - HIGH POSITIVE
    HERPES HSV2 IgG - NEGATIVE
    HERPES HSV 1+2 IgM LOW POSITIVE
    לכן, בהמלצת רופאת הנשים שלי, התחלתי טיפול בזובירקס. לציין שבמקביל סבלתי גם מפטריה וJBS בנרתיק. לציין שאני נשואה כבר 9 שנים , ומלבד עם בעלי לא קיימתי יחסי מין עם אף גבר. לכן, הסקתי כי נדבקתי בהרפס סוג 2 מבעלי..(היה לי מוזר שנדבקתי ממנו בפעם הראשונה בהרפס אחרי 9 שנים).
    בכל אופן, בעלי ביצע השבוע לראשונה בדיקות דם להרפס והתקבלה התוצאה הבאה:
    HERPES HSV2 IgG - NEGATIVE
    משמע הוא איננו נשא של הרפס סוג 2, לכן שאלתי היא האם יתכנו טעויות בבדיקות הדם שבוצעו לי? האם יכול להיות שהנגעים באיבר המין היו הרפס מסוג 1בלבד? לציין שגם לאחר טיפול ממושך בזובירקס (3 פעמים ביום, ואז פעם ביום)לא חל אצלי שיפור משמעותי בכאב ובגרד....מה שכן, השיפור האמיתי היה יחד ולאחר הטיפול בפטריה. שאלתי היא האם יכול להיות שלא סבלתי בכלל מהרפס של איברי המין? האם יש פטריות המלוות בכאב וגרד נוראי?
    חשוב לי לדעת גם להריונות הבאים וגם בגלל שבני בן החודשיים אושפז בגיל 10 ימים בעקבות חשד להדבקה בהרפס לאחר הלידה - היו לו נגעים באשכים (יילדו אותי בלידה רגילה מכיוון שבשעת הלידה לא היו נגעים פעילים). בסופו של דבר כל הבירורים להרפס אצלו חזרו שליליים. וההנחה של הרופאים הייתה שמדובר בפגיעה מקומית קלה של הרפס או בפטריה.וכעת אני תוהה האם כל האשפוז שלו והתרופות שקיבל היו לשווא....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה נוספת לגבי הדבקה בהרפס - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    26/10/2010

יתכן שנדבקת ממישהו אחר אפילו דרך נשיקה תמימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו