מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה נוספת לגבי הדבקה בהרפסשירה25/10/2010
שלום רב,
כפי שכתבתי בהודעה הקודמת, בהריון האחרון שלי, בעקבות נגעים כואבים ומגרדים באיבר המין עלה אצלי חשד להדבקה בהרפס. בבדיקות דם שנלקחו לי במהלך ההריון התקבלו התוצאות הבאות:
HERPES HSV1 IgG - HIGH POSITIVE
HERPES HSV2 IgG - NEGATIVE
HERPES HSV 1+2 IgM LOW POSITIVE
לכן, בהמלצת רופאת הנשים שלי, התחלתי טיפול בזובירקס. לציין שבמקביל סבלתי גם מפטריה וJBS בנרתיק. לציין שאני נשואה כבר 9 שנים , ומלבד עם בעלי לא קיימתי יחסי מין עם אף גבר. לכן, הסקתי כי נדבקתי בהרפס סוג 2 מבעלי..(היה לי מוזר שנדבקתי ממנו בפעם הראשונה בהרפס אחרי 9 שנים).
בכל אופן, בעלי ביצע השבוע לראשונה בדיקות דם להרפס והתקבלה התוצאה הבאה:
HERPES HSV2 IgG - NEGATIVE
משמע הוא איננו נשא של הרפס סוג 2, לכן שאלתי היא האם יתכנו טעויות בבדיקות הדם שבוצעו לי? האם יכול להיות שהנגעים באיבר המין היו הרפס מסוג 1בלבד? לציין שגם לאחר טיפול ממושך בזובירקס (3 פעמים ביום, ואז פעם ביום)לא חל אצלי שיפור משמעותי בכאב ובגרד....מה שכן, השיפור האמיתי היה יחד ולאחר הטיפול בפטריה. שאלתי היא האם יכול להיות שלא סבלתי בכלל מהרפס של איברי המין? האם יש פטריות המלוות בכאב וגרד נוראי?
חשוב לי לדעת גם להריונות הבאים וגם בגלל שבני בן החודשיים אושפז בגיל 10 ימים בעקבות חשד להדבקה בהרפס לאחר הלידה - היו לו נגעים באשכים (יילדו אותי בלידה רגילה מכיוון שבשעת הלידה לא היו נגעים פעילים). בסופו של דבר כל הבירורים להרפס אצלו חזרו שליליים. וההנחה של הרופאים הייתה שמדובר בפגיעה מקומית קלה של הרפס או בפטריה.וכעת אני תוהה האם כל האשפוז שלו והתרופות שקיבל היו לשווא....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת לגבי הדבקה בהרפס - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר26/10/2010יתכן שנדבקת ממישהו אחר אפילו דרך נשיקה תמימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)