פצע בפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע בפין
    מיכה
    26/10/2010

לפני יומיים קיימתי יחסי מין לא מוגנים-היום הופיע לי פצע אדום על הפין -לא באיזו הכיפה. הפצע קצת מגרד וכואב רק כשני נוגע בו... אין שלפוחיות או משהו בסגנון-רק פצע שנראה כמו חצ'קון- האם יש חשש שזהו התחלה של הרפס או מחלה אחרת??. האם זה אומר שאם נדבקתי במחלת מין -יש סיכוי שנדבקתי גם באיידס?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע בפין

הוספת תגובה

• פצע בפין - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    26/10/2010

אין לדעת על פי תאורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

מיכה
    26/10/2010

ידוע לי כי אין לדעת ללא בדיקה-אך האם יש סיכוי שלאחר 24 שעות של קיום יחסי מין-יכול להופיע פצע המעיד על מחלת מין-בקושי עבר יום וכבר יכולים להופיע סימנים???\
    כיצד נראה הרפס בהתחלה? כמו חצ'קון או ישר שלפוחיות?...יותר חשוב לי לדעת מתי בדרך ככל מופיעים סימנים של הרפס לאחר ההדבקה...תודה רבה על העזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    04/11/2010

הרפס למשל יכול להופיע אחרי 3 ימים והסימן הראשון הוא שלפוחית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו