מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלת מין?מודאגת28/10/2010
לפני כשלושה שבועות נמצא לבעלי חיידק קולי בשתן לאחר חום גבוה וצריבה במתן שתן. לאחר טיפול אנטיביוטי הכל חלף למספר ימים ולאחר מכן שוב חזרה הצריבה. הוא טופל שוב באנטיביוטיקה אחרת (אך לא נלקחה תרבית). לאחר סיום האנטיביוטיקה שוב חלפו התסמינים לכמה ימים ושוב חזרה הצריבה + הפרשה צהובה מוגלתית מהפין (יש לציין כי הצריבה וההפשרה נעלמים לאחר שתייה מרובה). כיוון שהתרבית הפעם יצאה שלילית, הוא נשלח לPCR לאבחון מחלות מין. שנינו נשואים כעשור ולא היינו עם בני זוג אחרים (בודאות). האם יש אפשרות להדבק במחלות מסוג זה שלא דרך יחסי מין? האם יש אפשרות להיות נשא במשך 10 שנים ללא תופעות כלשהן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת מין? - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ02/11/2010אמנם קיימת אפשרות להתלקחות של זיבה עקב זיהום בכלמידיה אך הממצא של E. coli בשתן של בעלך מצביע על זיהום בחיידקים צואתיים. זיהום כזה בגברים קורה במקרים של חסימה חלקית של מוצא שלפוחית השתן וקיום שארית שתן קבועה בשלפוחית אך גם במקרים בם גבר צעיר ובריא מקיים יחסי מין אנאליים לא מוגנים.
המלצתי: המשיכו את הבירור ודאגו לבצעו גם לבירור הסיבות האפשריות להתפתחות הזיהום בדרכי השתן בגברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)


.jpg)
