ביצוע מין אוראלי ומאז אני בחרדות !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביצוע מין אוראלי ומאז אני בחרדות !
    יוסי
    06/11/2010

לפני שבוע ביצעתי אוראלי למישהו כבן 23 דתי ומאז אני בחרדות שכאילוכבר אני חולה איידס ויש לי את כל המחלות המין . אני לא אוכל ולא שותה ולא יישן בלילות וכל הזמן מרגיש מחנק .עד לפני האוראלי אני הייתי בתול ואומר שלא קיימתי שום יחסי מין לא עם גבר ולא עם אישה אפילו לא אוראלי .איך אני יכול לשלול שאני לא נדבקתי כבר בימים הקרובים? לבקש ממי שביצעתי לו אוראלי לעבור בדיקת איידס? ואם הוא נפגש עם מישהו בתוך החלון של החודשיים יש לי סיכוי להידבק ? ( הכוונה שהבדיקה אמינה עד לפני חודשיים ) לבקש ממנו גם קומבו? כמה דקות לפני הגמירה הפסקנו אוראלי ורק עשיתי לו ביד ורוב הירידה חבסיס הפין והאשכים . עיזרו לי אני לא יושן בלילות איבדתי את שמחת החיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ביצוע מין אוראלי ומאז אני בחרדות ! - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    10/11/2010

למיטב ידיעתי, מקובל בספרות הרפואית שיחסי מין אוראליים אינם מדבקים. הרוק כנראה מפרק את הוירוס.
    אמנם אני ממליץ לך ולבן הזוג שלך להיבדק כעת, בעוד 3 ובעוד 6 חדשים וכן להמנע מיחסי מין לא מוגנים אך רוב הסיכויים הנם שחרדתך אינה מוצדקת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו