מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביצוע מין אוראלי ומאז אני בחרדות !יוסי06/11/2010
לפני שבוע ביצעתי אוראלי למישהו כבן 23 דתי ומאז אני בחרדות שכאילוכבר אני חולה איידס ויש לי את כל המחלות המין . אני לא אוכל ולא שותה ולא יישן בלילות וכל הזמן מרגיש מחנק .עד לפני האוראלי אני הייתי בתול ואומר שלא קיימתי שום יחסי מין לא עם גבר ולא עם אישה אפילו לא אוראלי .איך אני יכול לשלול שאני לא נדבקתי כבר בימים הקרובים? לבקש ממי שביצעתי לו אוראלי לעבור בדיקת איידס? ואם הוא נפגש עם מישהו בתוך החלון של החודשיים יש לי סיכוי להידבק ? ( הכוונה שהבדיקה אמינה עד לפני חודשיים ) לבקש ממנו גם קומבו? כמה דקות לפני הגמירה הפסקנו אוראלי ורק עשיתי לו ביד ורוב הירידה חבסיס הפין והאשכים . עיזרו לי אני לא יושן בלילות איבדתי את שמחת החיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביצוע מין אוראלי ומאז אני בחרדות ! - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/11/2010למיטב ידיעתי, מקובל בספרות הרפואית שיחסי מין אוראליים אינם מדבקים. הרוק כנראה מפרק את הוירוס.
אמנם אני ממליץ לך ולבן הזוג שלך להיבדק כעת, בעוד 3 ובעוד 6 חדשים וכן להמנע מיחסי מין לא מוגנים אך רוב הסיכויים הנם שחרדתך אינה מוצדקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)