חשש לקונדילומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש לקונדילומה
    קטי
    07/11/2010

שלום רב!
    הנני בחורה בריאה בת 26. סבלתי בחודשים האחרונים מגרד בפות שלא עבר לאחר כמה סדרות של טיפול באגיסטן ואף החמיר. רופא הנשים שלי שלח אותי למומחה לצוואר הרחם. אצלו נערכה לי בדיקה קולוסקופית וניתן לי טיפול של אגיסטן ודאלאצין. הגרד אכן נעלם לאחר הטיפול אך נקראתי לחזור לרופא לאחר חודשיים. לאחר הביקור אצלו נודע לי שיש חשש לוירוס הקונדילומה. הוא לא נתן לי יותר מדי פרטים רק ביקש ממני לחזור אליו עוד 4 חודשים.אני מאוד חוששת ויש לי כמה שאלות.
    1. האם הגרד הממושך קשור לוירוס (במידה ובאמת יש לי את הוירוס)?
    2. אין לי שום סימנים חיצוניים (יבלות וכד'). האם הם יכולים להופיע?
    3. מדוע רק עוד 4 חודשים אוכל לדעת האם יש לי את הוירוס? האם יש דרך לדעת לפני? האם עליי לגשת לעוד רופא?
    4. לגבי בן הזוג שלי (אני נשואה ומקיימת יחסי מין רק עם בעלי בשלוש שנים האחרונות). האם ייתכן שגם לו יש את הוירוס? איפה הוא יכול להיבדק? והאם אנחנו יכולים להמשיך לקיים יחסי מין כרגיל?
    תודה וסליחה מראש על השאלות המרובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש לקונדילומה

הוספת תגובה

• חשש לקונדילומה - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    23/11/2010

1. האם הגרד הממושך קשור לוירוס (במידה ובאמת יש לי את הוירוס)?
    ^^יתכן
    2. אין לי שום סימנים חיצוניים (יבלות וכד'). האם הם יכולים להופיע?
    ^^יכולים
    3. מדוע רק עוד 4 חודשים אוכל לדעת האם יש לי את הוירוס? האם יש דרך לדעת לפני? האם עליי לגשת לעוד רופא?
    ^^ניתן לבצע מיידית בדיקת PCR ולקבל תשובה תוך כשבוע.
    4. לגבי בן הזוג שלי (אני נשואה ומקיימת יחסי מין רק עם בעלי בשלוש שנים האחרונות). האם ייתכן שגם לו יש את הוירוס? איפה הוא יכול להיבדק?
    ^^מומלץ גם לו לעבור PCR לחיפוש אחרי HPV
    והאם אנחנו יכולים להמשיך לקיים יחסי מין כרגיל?
    ^^אם אתם נושאים את הוירוס HPV אז לא מומלץ יחסי מין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי

קטי
    23/11/2010

איפה אפשר לבצע את בדיקת ה PCR?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    30/11/2010

במקומות שונים כולל במרפאתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו