פפילומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פפילומה
    סטלה
    07/11/2010

שלום רב,
    יש לי כמה נגעים באיבר המין שנתגלו לאחר בדיקה בקולונסקופיה כפפילומה. נאמר לי להשתמש בתרחיץ ארבעה ימים אולם הנגעים לא עברו לגמרי ולאחרונה התרבו שוב. אני מניחה שעלי לחזור לבדיקה רפואית?
    איך מתנהלים עם בן הזוג? אני כבר יחד כשלוש שנים והפפילמה התגלתה כפני כחדשיים אז סביר להניח שגם לו יש. הוא נבדק אצל רופא ואין לו נגעים. האם מעכשיו והלאה אנו אמורים להשתמש באמצעי מניעה? לעד?
    איך מתנהלים חיי המין של אישה עם פפילומה? האם אנו אמורות לידע כל אדם שאיתו אנו באות במגע מיני ? האם השימוש באמצעי מניעה הם לכל החיים? האם אפשר להיכנס להריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פפילומה

הוספת תגובה

• פפילומה - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    23/11/2010

אני מניחה שעלי לחזור לבדיקה רפואית?
    ^^מומלץ קולפוסקטופיה מקיפה לכל אברי המין וסביבותם פי הטבעת וסביבתו והפה וטיפול בנגעים בלייזר מונחה בקולפוסקופ.
    איך מתנהלים עם בן הזוג?
    ^^PCR
    אני כבר יחד כשלוש שנים והפפילמה התגלתה כפני כחדשיים אז סביר להניח שגם לו יש. הוא נבדק אצל רופא ואין לו נגעים. האם מעכשיו והלאה אנו אמורים להשתמש באמצעי מניעה? לעד?
    ^^עד ששניכם תהיו עם תוצאה תקינה של בדיקת PCR ל HPV
    איך מתנהלים חיי המין של אישה עם פפילומה?
    ^^אם תוצאת PCR תקינה אז לא מדבקים ואז מומלץ להתחסן.
    האם אנו אמורות לידע כל אדם שאיתו אנו באות במגע מיני ?
    ^^אם PCR תקין - אז את בריאה אז אין צורך לידע
    האם השימוש באמצעי מניעה הם לכל החיים?
    ^^אם PCR תקין אז לא מדבקים אבל ללא חיסון אפשר להדבק.
    האם אפשר להיכנס להריון?
    ^^אחרי שמבריאים - אפשר להרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו