מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדילומה CIN1אנה08/11/2010
שלום רב, בת 23
אובחן בביופסיה שנלקחה בקולפוסקפיה CIN1. מיועדת לטיפול בצריבה בעוד כשלושה שבועות. מספר שאלות שאשמח מאוד לתגובה לגביהן:
1.יש לי פרטנר קבוע (והיחיד שלי) כבר כ 5 שנים. הנחנו כאמור שגם הוא נשא של הוירוס אם כי אין לו תסימינים (אך הוא לא נבדק עדיין). האם לאחר שאעבור את הצריבה, לא נוכל לקיים יחסים לא מוגנים עקב החשש שאדבק ממנו מחדש?
האם הוא צריך להבדק??
2. האם עדיין אפקטיבי חיסון נגד וירוס הפפילומה וסרטן צוואר הרחם?
3. לאחרונה אני מרגישה צריבה וכאבים עזים בזמן או לאחר קיום יחסי מין. האם זו השפעה ישירה של היבלות/CIN1?? ואם לא- מה יכול לגרום לכך?
אודה מאוד מאוד לתגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה CIN1 - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר22/11/2010אובחן בביופסיה שנלקחה בקולפוסקפיה CIN1. מיועדת לטיפול בצריבה בעוד כשלושה שבועות.
^^לא חובה לעבור צריבה ואם כן אזי מומלץ בלייזר מונחה ע"י קולפוסקופ
1.יש לי פרטנר קבוע (והיחיד שלי) כבר כ 5 שנים. הנחנו כאמור שגם הוא נשא של הוירוס אם כי אין לו תסימינים (אך הוא לא נבדק עדיין). האם לאחר שאעבור את הצריבה, לא נוכל לקיים יחסים לא מוגנים עקב החשש שאדבק ממנו מחדש?
^^אם תשובת PCR של שניכם תקינה אין מניעה מיחסי מין
האם הוא צריך להבדק??
^^לפחות לעשות בדיקת PCR ל גלוי HPV
2. האם עדיין אפקטיבי חיסון נגד וירוס הפפילומה וסרטן צוואר הרחם?
^^מומלץ אחרי תוצאה תקינה של PCR ל HPV
3. לאחרונה אני מרגישה צריבה וכאבים עזים בזמן או לאחר קיום יחסי מין. האם זו השפעה ישירה של היבלות/CIN1?? ואם לא- מה יכול לגרום לכך?
^^מומלץ לעבור קולפוסקופיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)