מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זה תופעות של הרפס?:-(18/11/2010
גרד, אדמומיות וביום הראשון נפיחות באזור המפשעה?
תחילה חשבתי שזה פטרייה אבל ככל הנראה זה לא.
מה גם שממעט הידע שיש לי נראה לי שצמחה לי שלפוחית קטנה באזור פתח הנרתיק.
מיואשת כבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת יקרה
דוקטור דריפות20/11/2010התופעה שאת מתארת יכולה להיות שתי תופעות:
א. מגעיל.
ב. דוחה.
נסי להשתפשף במשקוף הדלת, או לחילופין לזרות מעט מלח על פתח הנרתיק ולבחוש היטב.
עדכני אותנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגיד מה נסגר איתך ?
רני21/11/2010זה בסך הכל וירוס
אם כבר אתה כותב הודעות מפגרות אז עדיף שתנסה לתת הרגשה טובה
הדבר הזה זה כלום. אם זה לא מופיע הרבה (מה שבדרך כלל לא)
זה בסך הכל וירוס........................................... תגיד מה שתגיד
אני נדבקתי בזה בתיכון ועד עכשיו בכלל לא ידעתי מזה
מי ששוכב עם אנשים שיש לו את זה זה מגעיל ודוחה גם אם הוא לא יודע
וכשאין- אחרי חקר מעמיק- נדיר שזה מדבק. זה נקרא בריחת וירוסים. ועם אמצעי מניעה זה בכלל לא מדבק
להמון אחוזים יש הרפס 1 או 2 לא כל כך משנה איפה זה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מתכוונת
רני21/11/2010שלי היה לא הייתי שוכבת עם אף אחד גם אם אני לא יודעת שזה הרפס, חשבתי שזה פטרייה (כי לא ידעתי מזה הרפס) ולהדבק בזה זה גם לא נעים בכלל. פרט לזה שגם התביישתי. בכל אופן יכול להיות שמי ששכב איתי היה לו את הפצע בערווה ואז הוא לא ראה.. א זה בסדר אבל אם ידע שיש לו משו לא משנה מה ושכב איתי זה לא בסדר.
זה יכול לקרות לכל אחד. אני הייתי אוהבת לעשות סקס בחושך ואז לא ראיתי. רק אם שוכבים באור ורואים מה קורה ומשתמשים באמצעי מניעה אפשר להמנע מדברים כאלה לגמרי. (הכוונה להרפס למשל) שזה דבר חיצוני וגלוי וניתן לראות את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההודעה למעלה מיועדת לאלמונית...
רני21/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה תופעות של הרפס? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר22/11/2010יתכן הרפס ויתכנו מצבים אחרים. ממליץ בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)