נמאס לי..מבקש עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמאס לי..מבקש עזרה דחופה
    אמיר
    18/11/2010

יש לי שתי שאלות יכול להיות ש קשור זה לזה...
    לפני כ 4 וחצי שנים נדבקתי בזיבה..קבלתי טיפול והכל בסדר...אך מדי פעם וכמעט כל 8 חודשים או שנה הפין שלי מפריש חומר ממש דומה לאותו חומר שהיה מפריש אז שנדבקתי בזיבה...אך בכמויות קטנות ,זאת אומרת רק טיפה אחת כל מספר שעות..וללא כאב...מה זה יכול להיות???
    השאלה השניה... זה היה לפני כשנתיים אז הרגשתי לא טוב שיעול ממש חזק עם הפרשות בצבע צהוב מהגרון ,חום,כאבי ראש ושרירים,אין תאבון בכלל,ולא יכול להרים את הראש שלי,וזה עבר תוך יומיים או שלושה ימים...אך עד עכשיו אני סובל מקול שרוד...ואני מרגיש שיש לי הפרשה בגרון שזה גורם לקול השרוד...חוץ מזה כמעט כל 8 חודשים או שנה אני סובל מאותן תופעות...חום ,כאבי ראש ושרירים עם חוסר בתאבון...אך בלי ההפרשות בצבע צהוב...
    עשיתי כל מיני בדיקות ובדיקות דם אך אין סיבה לכל זה..
    האם אלה סימנים למחלות מין.
    מודה לכם מראש ווסליחה על אורך המכתב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמאס לי..מבקש עזרה דחופה

הוספת תגובה

• בעיה האיבר המין

עזרההה דחוףף
    06/10/2012

לפני יום שמתי לב שאיבר המין מפריש חומר צהוב ודביק ואיבר המין מאוד נפוח יכול להיות שיש לי מחלת מין גם אם לא קיימתי יחסי מין ואיך לטפל בבעיה??
    עזרה דחוףףף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה האיבר המין - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    15/10/2012

התיאור מתאים מאוד למחלת מין או אירוע זיהומי אחר.

ממליץ לך לפנות בדחיפות לאורולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נמאס לי..מבקש עזרה דחופה - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    23/11/2010

מה זה יכול להיות???
    ^^יתכן זיבה למשל
    האם אלה סימנים למחלות מין.
    ^^לא נראה לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו