מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נמאס לי..מבקש עזרה דחופהאמיר18/11/2010
יש לי שתי שאלות יכול להיות ש קשור זה לזה...
לפני כ 4 וחצי שנים נדבקתי בזיבה..קבלתי טיפול והכל בסדר...אך מדי פעם וכמעט כל 8 חודשים או שנה הפין שלי מפריש חומר ממש דומה לאותו חומר שהיה מפריש אז שנדבקתי בזיבה...אך בכמויות קטנות ,זאת אומרת רק טיפה אחת כל מספר שעות..וללא כאב...מה זה יכול להיות???
השאלה השניה... זה היה לפני כשנתיים אז הרגשתי לא טוב שיעול ממש חזק עם הפרשות בצבע צהוב מהגרון ,חום,כאבי ראש ושרירים,אין תאבון בכלל,ולא יכול להרים את הראש שלי,וזה עבר תוך יומיים או שלושה ימים...אך עד עכשיו אני סובל מקול שרוד...ואני מרגיש שיש לי הפרשה בגרון שזה גורם לקול השרוד...חוץ מזה כמעט כל 8 חודשים או שנה אני סובל מאותן תופעות...חום ,כאבי ראש ושרירים עם חוסר בתאבון...אך בלי ההפרשות בצבע צהוב...
עשיתי כל מיני בדיקות ובדיקות דם אך אין סיבה לכל זה..
האם אלה סימנים למחלות מין.
מודה לכם מראש ווסליחה על אורך המכתב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה האיבר המין
עזרההה דחוףף06/10/2012לפני יום שמתי לב שאיבר המין מפריש חומר צהוב ודביק ואיבר המין מאוד נפוח יכול להיות שיש לי מחלת מין גם אם לא קיימתי יחסי מין ואיך לטפל בבעיה??
עזרה דחוףףף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה האיבר המין - תגובה
ד``ר רונן הולנד15/10/2012התיאור מתאים מאוד למחלת מין או אירוע זיהומי אחר.
ממליץ לך לפנות בדחיפות לאורולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמאס לי..מבקש עזרה דחופה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר23/11/2010מה זה יכול להיות???
^^יתכן זיבה למשל
האם אלה סימנים למחלות מין.
^^לא נראה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)