זיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיבה
    רם
    20/11/2010

נדבקתי בזיבה ממין אורלי לפני שמונה חודשים ללוא תרבית קיבלנו(אישתי) טיפול לפי סימפטומים דוקסלין וציפרופלוקסצין במשך 10 ימים וזריקת cefraxone אני קיבלתי ציפרופלוקסציןלחודש בדיקת אלייזה שלי שלילית לאחר 6 חודשיםהיהלפני 4 חודשים לי עליה באינזימים של הכבד alt-70 ast-44 gt -91 מחלות כבד נשללו שאחרי חודשיים התמתנו אולם מאז ההדבקה אנו חובים סימפטומים דומים כגון כאבי שרירים דם מהצואה כאבי גרון כאבי ביצים/ בטן תחתונה יובש בפה קנדידה באברי המין כיום היובש בפה בגרון ובעיניים החמיר pcr זיבה וכלימדיה שלילית vdrl tpha שלילי אני ואישתי נשואים באושר למרות המעידה שהיתה לי טופלתי אצל זיהומולוגית והטענהשאין לנו שום מחלה לא נראית לי הגיונית מכיוון שיש לנו סימפטומים דומים אילו עוד אילו מחלות אני יכול לבדוק ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיבה

הוספת תגובה

• למה הלכת מהצד? למה?

איציק
    22/11/2010

אבל את הנעשה אי אפשר להשיב, תרגישו טוב ורפואה שלמה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיבה - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    22/11/2010

אילו עוד אילו מחלות אני יכול לבדוק ?
    ^^כל מחלות המין, כולל בבדיקת PCR וכן קולפוסקופיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו