מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרד באשכיםדני21/11/2010
שלום
אני גבר בן 51 וסובל (אבל ממש סובל) מגרד בשק האשכים ובפי הטבעת (יותר באשכים)
הגרד נמשך כבר מספר שנים ועוצמתו רק הולכת וגוברת
ביקרתי אצל מומחי עור וטופלי באי אילו משחות שאמנם מרגיעות מעט ולזמן מועט
אך בהחלט אינן פותרות או מרפאות את המחלה.
אני רוצה לציין שאני בעל עסק ומצוי לרוב בלחץ
אני מציין עובדה זו כיוון שכאשר אני יוצא לחופשה (במיוחד ארוכה) ישנה הקלה בעניין הגרד
אבל מה לעשות שאי אפשר להיות בחופשה כל הזמן?!
האם יש טיפול תרופתי כל שהוא שיכות ממש לעצור את הסיוט הזה?
עוד ברצוני להוסיף כי הגרד הזה לא רק שהוא מטריד ואף גורם לפעמים לדימום או פצעים בשק האשכים מרוב עוצמת הגירוד, אלה גם גורם להנאה בעת הגירוד או זליפת מים רותחים (בדוש למשל) כך שאני נמצא במעין "מעגל קסמים" שאינו נגמר.
אשמח מאוד לשמוע שיש תרופה מוחצת לדבר הנורא הזה
מודה לכם מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד באשכים - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר22/11/2010האם יש טיפול תרופתי כל שהוא שיכות ממש לעצור את הסיוט הזה?
^^לפני מתן טיפול קודם כל יש לברר ולאבחן את סיבת הגרד באמצעות קולפוסקופיה ויתכן באמצעות בדיקות מעבדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)