טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום כתבתי על חתך באזור הפות ואני ממש מתנצלת על השגיעות הרבות כנראה מההתרגשות והכאב. בכל אופן היה לי חתך נוראי ליד שפתיי הפות בצד אחד עכשיו לאחר שלשה שבועות החתך נראה נעלם ובכל זאת יש לי קושי לשבת ותחושה של כאב באזור למרות שרופאה בדקה ואמרה לי שהכל נראה נקי ואין סימנים להדבקות כלשהי אני מרגישה כאב בזמן הישיבה , האם לדעתך זה יכל להיות משהו שאתה מעלה בדעתך? עלי לציין שאנני מקימת יחסי מין בדחיפות רבה.אין לי דלקת בשלפוחית השתן ויש לי עוד תחושה של מעט מעט שריפה בזמן הטלת שטן פחות מאשר בהתחלה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד