מין אוראלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין אוראלי
    יעקב
    23/11/2010

לאחרונה הייתי עם אישה ללילה באופן חד פעמי ולא קיימנו יחסי מין מלאים אלא רק מין אוראלי שהיא ביצעה בי ללא קונדום.
    שאלתי היא באלו מחלות אני עלול להדבק ממנה והאם ניתן להצע בדיקות דם או בדיקות אחרות לזיהוי האם אכן נדבקתי במחלה זו או אחרת?
    מחלות כמו הרפס, זיבה, עגבת, חלילה איידס, כולם יכולים להיות מזוהות ע"י בדיקת דם?
    והאם ניתן לבצע בדיקות אלו אנונימית ולא דרך קופת החולים?
    אם עברו שבועיים מאז המגע ואין לי כל סימן למשהו חריג האם זה אומר שהכל בסדר, או שיש מחלות שמתפרצות אחרי שבועו או חודשים?
    תודה מראש על ההתייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מין אוראלי

הוספת תגובה

• מין אוראלי - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    25/11/2010

שאלתי היא באלו מחלות אני עלול להדבק ממנה
    ^^כל מחלות המין למעט אולי כינים.
    והאם ניתן להצע בדיקות דם או בדיקות אחרות לזיהוי האם אכן נדבקתי במחלה זו או אחרת?
    ^^יש בדיקות לכל מחלות המין
    מחלות כמו הרפס, זיבה, עגבת, חלילה איידס, כולם יכולים להיות מזוהות ע"י בדיקת דם?
    ^^לחלק מן המחלות בדיקות דם אינן מספיקות או אינן מדוייקות ולכן עושים בדיקת PCR.
    והאם ניתן לבצע בדיקות אלו אנונימית ולא דרך קופת החולים?
    ^^כן
    אם עברו שבועיים מאז המגע ואין לי כל סימן למשהו חריג האם יש מחלות שמתפרצות אחרי שבועו או חודשים?
    ^^כן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו