HPV

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• HPV
    R
    02/12/2007

דוקטור שלום רב,
    לפני כחודשיים התגלו לי יבלות ויראליות באזור האנוס, שאובחנו ע"י דרמטלוג כפפילומה.
    מיד התחלתי בטיפול פודופילין, כ 3 פעמים, שגרם להקטנה לא משמעותית של היבלת, ולאחר העלאת הריכוז של התמיסה, הובחנה הקטנה ניכרת של היבלות.

לאור המלצת הרופא, רכשתי אלדרה, בפרוטוקול שימוש של יום כן יום לא, ואני חייב לציין שכעת, אחרי כשבוע וחצי של טיפול (סה"כ 5 שימושים כמדומני), כלל איני רואה היקטנות היבלות, או איזשהו שינוי. אם כבר, אני רואה אולי הגדלה שלהן.
    האם ייתכן כי אלדרה לא רק שלא מועילה, אלא מעודדת צמיחה ?!

אני כבר מיואש, היות ואחרי הטיפול בפודפילין המרוכז פתחתי תגובה אלרגית באזור שכללה אודם מקומי ורגישות מאוד גבוה למשך כ 10 ימים.
    האם לסיים טיפול באלדרה? האם אתה ממליץ על טיפול אחר לגמרי?
    הנניבחו"ל ויכולת קבלת הדעה הנוספת שלי מאוד מאוד מצומצמת.

מאוד אשמח לתשובתך המפורטת.

תודה וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    HPV

הוספת תגובה

• פפילומה

ד''ר סרג' גרדשטיין
    09/12/2007

שלום רב,

האפקט של האלדרה הינו איטי.שבוע וחצי הוא זמן קצר במובן זה שהטיפול באלדרה יכול להמשך עד 12 שבועות. אני מניח שהגדלה של היבלת עם התחלת הטיפול באלדרה נובעת יותר מהפסקת הקונדילוקס מאשר מהטיפול באלדרה.
    לכן אני בהחלט ממליץ לא לזנוח כעת את הטיפול באלדרה.
    יש לזכור שגם ללא טיפול היבלות נסוגות בסופו של דבר ברוב המקרים.
    כמו כן אין 100% הצלחה, לא עם אלדרה ולא עם טיפול אחר רפואי או כירורגי.

בברכה.
    ד"ר גרדשטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו