קונדום+גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדום+גלולות
    העברת מחזור
    02/12/2007

יש לי שאלה.
    אני מקיימת יחסי מין עם חבר שלי ואני לוקחת גלולות גלולות.אנחנו לא משתמשים בקונדום.
    אני נמצאת עם חבר שלי המון זמן ואני יודעת שהוא קיים יחסי מין רק עם בחורה אחת וממש קצת פעמים ותמיד עם קונדום ואף פעם לא הייתה לא מחלת מין.
    התעורר ויכוח ביני לבין חברותיי האם צריך לקיים יחסי מין תמיד עם קונדום אפילו אם את יודעת שלא היה לאף אחד מחלה קודמת?
    השאלה הנוספת שלי היא האם מחלת מין יכולה לקרות רק אם קיימת יחסי מין עם מישהו שהיה נגוע באותה מחלה או שהמחלה פשוט יכולה להיווצר סתם ככה גם אם לאף אחד אף פעם לא היה אותה...
    אם תוכל לענות לי בפירוט אני אודה לך...תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונדום+גלולות

הוספת תגובה

• הדבקות

ד''ר סרג' גרדשטיין
    09/12/2007

שלום רב,

מחלות מין , על פי הגדרתן נובעות ממגע מיני עם מי שכבר נושא את המחלה. אותו אדם גם נדבק ממישהו אחר. אין היוצרות ספונטאנית של מחלת מין....
    חשוב להשתמש בקונדום. רצוי להבדק בתחילת קשר חדש ובמידה והקשר מתמסד ומבוסס על אמון הדדי אפשר לשקול להפסיק להשתמש בקונדום.

בברכה.
    ד"ר גרדשטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו