מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדום+גלולותהעברת מחזור02/12/2007
יש לי שאלה.
אני מקיימת יחסי מין עם חבר שלי ואני לוקחת גלולות גלולות.אנחנו לא משתמשים בקונדום.
אני נמצאת עם חבר שלי המון זמן ואני יודעת שהוא קיים יחסי מין רק עם בחורה אחת וממש קצת פעמים ותמיד עם קונדום ואף פעם לא הייתה לא מחלת מין.
התעורר ויכוח ביני לבין חברותיי האם צריך לקיים יחסי מין תמיד עם קונדום אפילו אם את יודעת שלא היה לאף אחד מחלה קודמת?
השאלה הנוספת שלי היא האם מחלת מין יכולה לקרות רק אם קיימת יחסי מין עם מישהו שהיה נגוע באותה מחלה או שהמחלה פשוט יכולה להיווצר סתם ככה גם אם לאף אחד אף פעם לא היה אותה...
אם תוכל לענות לי בפירוט אני אודה לך...תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות
ד''ר סרג' גרדשטיין09/12/2007שלום רב,
מחלות מין , על פי הגדרתן נובעות ממגע מיני עם מי שכבר נושא את המחלה. אותו אדם גם נדבק ממישהו אחר. אין היוצרות ספונטאנית של מחלת מין....
חשוב להשתמש בקונדום. רצוי להבדק בתחילת קשר חדש ובמידה והקשר מתמסד ומבוסס על אמון הדדי אפשר לשקול להפסיק להשתמש בקונדום.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)