HERPES

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• HERPES
    ROBERTO
    03/12/2007

עוד משהו לפני כמעט שנה היה לי גרד בשק האשכים האזור היה אדום טיפה ...לחצתי התחיל לצאת משם המון המון מוגלה לחצתי שם במשך יומיים עד שנראה לי שפשוט חסלתי שם את בלוטת החלב
    במקום נותר קילוף עור יום אחכ באותו מקום יצאה לי שלפוחית מאוד גדולה לא כואבת ...השלפוחית ישבה שם משהו כמו חודש ולאחר מכן נעלמה והופיע כיב האם זה נשמע כמו משהו מדאיג????יש לציין שבמקום נותרה צלקת ומאז הנגע הזה לא חזר...
    יש לציין שאחרי קיום יחסי המין עם הזונה בצעתי בדיקה להרפס 3 חודשים ו8 חודשים מהמקרה...
    ובכל התקופה לא קיימתי יחסי מין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    HERPES

הוספת תגובה

• please answer

ROBERTO
    09/12/2007

please answer

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נגע בשק האשכים

ד''ר סרג' גרדשטיין
    10/12/2007

שלום רב,

קשה להתחייב על אבחנה אך זה אכן נשמע כמו בלוטת חלב אולי מזוהמת בגלל החיתות שם.. בכל אופן אם הנגע חוזר ומופיע כדאי להראות את זה לרופא.

בברכה.
    ד"ר גרדשטיין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו