הרפס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס
    אבי
    30/11/2010

. היה לי פצע הרפס על הפין וקיימתי יחסי מין (כולל חדירה) ללא קונדום (רק אחרי הסקס גיליתי את הפצע) האם בת זוגי נדבקה ב 100% או שיש סיכוי שלא נדבקה - מה הסיכוי שלא נדבקה?

2. הפצע עבר לאחר שלושה ימים. כמה זמן צריך לחכות עד לקיום יחסי מין (ללא קונדום) כדי שלא תהייה סכנת הדבקה?

בתודה
    אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס

הוספת תגובה

• הרפס - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    08/12/2010

סכוי ההדבקה הוא 10-25% בכל מגע מיני לעד, גם אחרי שהפצע מתרפא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מירית
    09/12/2010

זה לא כך. אחרי שהייתי אצל רופא מין מוסמך ושאלתי הרבה. נדיר שיש הדבקה כשאין פצע. זה נקרא בריחת ויוסים. כמובן שסיכוי ההדבקה במצב שהיה לך עם בת זוגתך (לא עשית בסדר דרך אגב) גבוה בהרבה מסיכוי הדבקה בלי פצע. עם קונדום הסיכויים קלושים. ושוב זה נקרא "בריחת וירוסים" זאת אמר לי רופא מוסמך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מירית
    09/12/2010

ועם קונדום כמו שאמרתי, בכלל אין סיכוי. עובדה שבן הזוג שלי לא נדבק במשך הזמן שהיינו ביחד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו