מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לך ד"ר !החשוד בהרפס11/12/2010
בקצרה:
שכבתי לפני כחודש חודשיים עם בחורה ששכבה ברדיוס זמן זה עם עוד שני
בחורים שונים.
היא התקשרה לומר לי שיש לה הרפס וגינאלי ,נמצא חיובי על ידי תרבית וזו פעם ראשונה שלה.
אני מעולם לא חוויתי פצעים על הפין או כל תסמין של הרפס .
האם עלי להיבדק?
האם יש בדיקה אמינה לעניין ללא תסמינים חיצוניים ?
ברצוני להימנע מהדבקה במידה ואני נגוע בוירוס ...
מה עושים ?
רוב תודות לך.
החשוד בהרפס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
מירית11/12/2010אין לך מה לדאוג הסיכויים שנדבקת קלושים ! והיא לעניות דעתי, לא הייתה צריכה לספר....
אתה יכול להסבדק אם זה מטריד אותך.. אבל אני אומרת לך שרק אם היא שכבה איתך כשיש לה פצע יש לך סיכוי 'טוב' להדבק. בכל המקרים האחרים הסיכויים קלושים וההדבקה לוקחת שנים.. (אם קורה)
עם אמצעי מניעה הסיכויים שואפים לאפס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מעריך את העובדה שסיפרה לי
החשוד בהרפס12/12/2010מן הראוי שתספר... כל הכבוד לה ואמרתי לה את זה.
למה שאדביק מישהי אחרת ?
(במידה ואני המקור למחלה)
לא מעניין אותי "סיכוי" זהו שיקול מערכת בריאות ציבורית, לא שלי ,
עכשיו השאלה אם אני צריך להיבדק (האם זה יהיה אפקטיבי ללא סימנים)
ואילו בדיקות אני צריך לעשות.
החשוד בהרפס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמממ
מירית13/12/2010אבל יותר אינטיליגנטי לדעתי לא לספר. ולהתנהג כמו שצריך
זה שולי ולא מדד לכלום. לא לבת זוג\ בן זוג
וגם לא ליזיז
רק לא לשכב שזה פעיל. זה הכל
דרך אגב, קראתי היום, מחקר חדש מראה כי כי 60-80 אחוז מהאוכלוסיה בישראל סובלת מזה. (עם או בלי פצעים) ושאולי תמצא תרופה בקרוב...
אם שכבתם עם קונדום אני לא מאמינה שהדבקת אותה כך. בלי תסמינים- בד"כ לא נדבקים.
כשכן, זה נקרא "בריחת וירוסים" אז שוב- לא מאמינה אבל אתה יכול להבדק... (להרפס 1 וגם 2)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה שאתה מעריך זה עניין שלך...
מירית13/12/2010(לא יצאה לי הכותרת טוב קודם כי נתקע המחשב)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתם..
מירית13/12/2010הוספתי בסוף חחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך ד"ר ! - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ13/12/2010קיימות שתי אפשרויות:
1. שנדבקת בהרפס ללא כל ביטוי קליני
2. שלא נדבקת בוירוס
אין טיפול לאף אחת מהאפשרויות הנ"ל ואין צורך בטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)