גלולות למניעת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות למניעת הריון
    .
    05/12/2007

שלום רציתי לדעת אני משתמשת בגלולות פמינט. האם לגלולות למניעת הריון יש תפקיד במניעת מחלות מין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות למניעת הריון

הוספת תגובה

• גלולות לא מונעות מחלות מין

א.
    06/12/2007

תראי , אני גם משתמשת בגלולות פמינט. זאת בגלל מינון נמוך הורמונלי שלא גורם לתופעות לוואי, ומפחית את כאבי המחזור. עם זאת, הגלולה איננה תחליף לקונדום! ואיננה מונעת מחלות מין. יש להשתמש באמצעי הגנה נוספים עד שיש לך בן זוג קבוע ולאחר בדיקות למחלות מין! כך שפמינט טובה בכך שהיא מונעת הריון ומקלה בכאבי מחזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות+קונדום

אנונימית
    08/12/2007

גם אני משתמשת בגלולות פמינט כדי להסדיר את המחזור ובאמת להקל על כאבי המחזור. אבל אני משתמשת גם בקונדום כדי למנוע מחלות כמו איידס וזיבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות למניעת מחלות מין....

ד''ר סרג' גרדשטיין
    10/12/2007

ממש ממש לא!!!

גלולות למניעת הריון מונעות הריון ... C'est tout

בברכה.
    ד"ר גרדשטיין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו