הרפס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס
    חדווה
    21/12/2010

לפני בחודש וחצי אובחן אצלי הרפס וקיבלתי טיפול בכדורים ובמשחה, היתה הקלה של כמה ימים. לאחר כמה ימים שוב פרץ ההרפס ושוב קיבלתי מרופאת הנשים שלי טיפול בכדורים ובמשחה וכמו-כן שלחה אותי לבדיקה למרפאה לצוואר הרחם, שהתור שלה נקבע לי לסוף החודש. עד היום אני עדיין סובלת מפצעי ההרפס ומגירודים בלתי ניסבלים ואני פשוט מיואשת ומדוכאת. שאלתי את הרופאה שלי מדוע זה לא עובר לי ומה יכולה להיות הסיבה שאני סובלת והיא לא ידעה לענות לי מדוע זה לא עובר לי עדיין למרות שלקחתי פעמיים כדורים ומרחתי כבר כמה שפופורות של המשחה, רק אמרה שעלי להמשיך למרוח את המשחה וירו-מרץ.
    מבקשת לקבל את דעתך, האם זה נורמלי למשוך תקופה כל כך ארוכה את המחלה הנוראית הזו.

תודה
    אסתריקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס

הוספת תגובה

• הרפס - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    23/12/2010

לצערי אין לי תשובה לשאלתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרפס

חדווה
    24/12/2010

וחבל שכך.....חשבתי לתומי שאתם אמורים לעזור במעט לאנשים ששואלים פה שאלות שאתם מתמחים בכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו