מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפסחדווה21/12/2010
לפני בחודש וחצי אובחן אצלי הרפס וקיבלתי טיפול בכדורים ובמשחה, היתה הקלה של כמה ימים. לאחר כמה ימים שוב פרץ ההרפס ושוב קיבלתי מרופאת הנשים שלי טיפול בכדורים ובמשחה וכמו-כן שלחה אותי לבדיקה למרפאה לצוואר הרחם, שהתור שלה נקבע לי לסוף החודש. עד היום אני עדיין סובלת מפצעי ההרפס ומגירודים בלתי ניסבלים ואני פשוט מיואשת ומדוכאת. שאלתי את הרופאה שלי מדוע זה לא עובר לי ומה יכולה להיות הסיבה שאני סובלת והיא לא ידעה לענות לי מדוע זה לא עובר לי עדיין למרות שלקחתי פעמיים כדורים ומרחתי כבר כמה שפופורות של המשחה, רק אמרה שעלי להמשיך למרוח את המשחה וירו-מרץ.
מבקשת לקבל את דעתך, האם זה נורמלי למשוך תקופה כל כך ארוכה את המחלה הנוראית הזו.
תודה
אסתריקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר23/12/2010לצערי אין לי תשובה לשאלתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס
חדווה24/12/2010וחבל שכך.....חשבתי לתומי שאתם אמורים לעזור במעט לאנשים ששואלים פה שאלות שאתם מתמחים בכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)