מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפס סוג 2מירית24/12/2010
הוירוס מתפרץ אצלי במקום מסויים, (באיזור איבר המין)
עכשיו לפעמים יש לי מעין ריכוז כזה שאני מרגישה במקום ספציפי ליד בקצה של השפה של איבר המין. ניסיתי :לפוצץ" את הריכוז הזה שאני מרגישה (כם כי בקושי נראה משהו) זה לא כמו ההרפס שמתפרץ בעור החיצוני.. זה מעין כמה נקודות פנימיות כאלה עם "חומר בתוכן"
עכשיו שניסיתי "לפוצץ" את זה יצא גם חומר מיימי שקוף וגם קצת דם
האם התיאור של זה הוא של הרפס ? כי זה לא נראה כמו שלפוחיות מוגלתיות..
או ששלפוחית בעור עצמו של איבר המין (הורדרד) שונה משלפוחית על העור הרגיל ?
גם זה שהיה לי קצת דם, זה מוזר לא ? לא תופעה של הרפס ?
נבדקתי למחלות מין אחרות והכל היה בסדר.
מזה יכול להיות חוץ מהרפס ? כי למעשה זה ריכוז כזה של "חומר" שיוצר כאב קצת אבל לא נראה כמו שלפוחית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס סוג 2 - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר28/12/2010יתכנו עוד מחלות כמו מולוסקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כבר נעלם,אז זה לא מולוקסום?
מירית30/12/2010וגם עשיתי בדיקות למלותמין אחרות
איך קוראים למולקסום בבדיקה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כבר נעלם,אז זה לא מולוקסום? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר03/01/2011אין בדיקה למולוסקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת מוזר
מירית04/01/2011אבל זה נעלם, אז זה לא מולקסום הזה
זה נשאר לא? אל תלחיץ אותי אני לא חושבת שיש לי משהו אחר
מה זאת אומרת אין בדיקה?
אז מה עושים?
למרות שאני חוזרת----------- זה נעלם ומופיע כמו ההרפס בדרך כלל אחרי שיש הרפס
רק שזה יותר בפנים ולא רואים שלפוחיות של ממש
זה לא נקודה אחת רק כזה איזור קטן עם כאילו ריכוז של חומר
ממש לא נראה לי שזה זה ~!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי שמולוקסום צורבים! אין לי כלום
מירית04/01/2011לצרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נראה לי שזה מולוקסום- אין לי שום
מירית04/01/2011יבלת, אין פצעים ולא כלום ואין מה לצרוב למה סתם להגיד?
שאין בדיקה זה לא רלוונטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נראה לי שזה מולוקסום- אין לי שום - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר11/01/2011אין בדיקה מעבדתית לאבחון מולוסקום פרט לביופסיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי מושג מזה ולא מעניין אותי
מירית13/01/2011כי - אין לי. אוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)