הרפס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס
    שני
    31/12/2010

שלום, אני סובלת כנראה מהרפס באזור איבר המין. . אוכל להוסיף שיצאו לי פעמיים אחד אחרי השני הרפס בשפתיים בשבועיים.
    בדקו אותי שלושה רופאים. הראשון אמר שיש לי כנראה הרפס,נתן לי כדורים ומשחה אחרי שהוא ראה שיש לי שלפוחיות לבנות וממש צורב לי ושורף שאני אפילו לא יכולה לעמוד או לשבת . כעבור שבוע המשיכה לי הצריבה. הלכתי לרופא השני שבדק אותי והוא אמר שאין לי כלום ושההרפס עבר. לא הייתי רגועה מתשובתו והלכתי לרופא השלישי שהוא אמר לי שיש לי את ההרפס הזה ושאין לי כלום בנאתיק כרגע ואני יכולה להיות רגועה. ההרפס עלול להופיע ואין מושג אבל ברגע שאני מרגישה תסמינים לא לקיים יחסי מין. בגלל שהרופא אמר שאין לי כלום בנרתיק, קיימתי יחסי מין עם חבר שלי באמצעות קונדום .שרף לי מאוד בזמן ששכבנו , הפסקנו אחרי 2 דקות. לאחר ששכבנו שרף לי במשך 10 דקות ואחר כך זה הלך והתמעט ..ועכשיו שורף לי לפעמים אבל לא כמו לבזמן הקיום ולאחריו.ובנוסף התחושה היא בכלל לא נעימה. גם כשאני מנגבת לאחר הפיפי זה קצת צורב .
    אני רוצה להבין באמת האם הצריבה שחשתי שקיימתי יחסי מין היא נורמלית ואם לא מה אני אומורה לעשות?
    אני באמת לא יודעת מה לעשות אני פשוט אובדת עצות . אני קראתי הרבה על המחלה באינטנרט ואני עדיין מנסה להבין מה יש לי.
    אני אשמח אם תענה לי בקרוב.
    תודה,שני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס

הוספת תגובה

• הרפס - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    03/01/2011

על מנת לאבחן את מצבך יש צורך בבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו