מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פפילומה וסקססיון12/12/2007
שלום רב
אני בחורה כבת 25 ולפני שנה התגלה אצלי וירוס הפפילומה, עקב בדיקות חוזרת (כגון פאפ) ובכך שנאלצתי לחוות בדיקות ידניות שונות נוצר מצב בו איבדתי את הרגישות המינית, התחושה היא שהנרתיק שלי התרחב וקשה לבן זוגי להביא אותי לאורגזמה בחדירה (מה שפעם לא היווה בעיה) לפי המלצת הרופאים בשל יכולת הוירוס להדביק אני לא יכולה לקיים מין אוראלי וכמו כן אסרו על מגע ידני ללא ככפות מה שמקשה את המשחק המקדים עוד יותר.
אני פתוחה להצעות גם מחברי הפורום נושא המין מאוד פוגע במערכת היחסים שלי.
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HI
GIL14/12/2007נשמע מאוד הזוי...
אמנם אני לא רופא אבל לא נראה לי העניין של הכפפות הדבקה בוירוס באיבר המין באזור הידיים זה ממש ממש לא נפוץ
לגבי מין אוראלי אני לא יודע
יש בדיקה שנקראת PCR שאת יכולה לעשות מפני שלוירוס הזה יש נטייה לחלוף באופן עצמאי ב90 אחוז מהמקרים לכן בדיקה כזו תגיד לך אם את עדיין מדבקת או לא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHPV
ד''ר סרג' גרדשטיין16/12/2007שלום רב,
איני חושב שהעובדה שנמצא אצלך וירוס ה HPV בצוואר הרחם צריך לשנות כהוא זה את ההרגלים שלך. הוירוס הזה נפוץ ביותר וקיים אצל אנשים רבים שאפילו אינם יודעים זאת וזה כמובן (ובצדק ) לא מפריע להם לקיי יחסי מין.
לגבי חוסר התחושה...קשה כמובן לדעת במקומך אך אני נוטה לחשוב שדווקא האספקט הפסיכולוגי מפריע לך יותר מאשר האספקט הפיזיולוגי. דהיינו יותר האי נוחות מהידיעה והפחדים סביב ה HPV ה הסיבה לבעיה מאשר פגיעה אמיתית בתחושה.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)