דלקת בערמונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בערמונית
    איל
    13/12/2007

ד"ר שלום.
    לפני כ-3 חודשים החלו אצלי כאבים באשך ימין ובבטן התחתונה, ביצעתי בדיקות כולל us ונמצא כי ישנה נפיחות קלה בראש אשך ימין טופלתי באופלודקס עם שיפור ניכר ,יומיים לאחר סיום הטיפול החלו כאבים בבטן התחתונה ובלוטות לימפה נפוחות במפשעה פניתי לאורולוג ביצעתי תרביות שתן וזרע, תרביות שתן תקינות ובתרבית זרע נמצא חיידק מיקופלסמה 100000 טופלתי בדוקסילין במשך 30 יום.
    כרגע אני ממתין לתרבית זרע חוזרת שאני צריך לבצע כחודש לאחר סיום הדוקסילין, במקביל ביצעתי בהוראת רופא המשפחה בדיקות דם למחלות המין שנמצאו שליליות(hbc,hbs,hcv,tpha,כלמידה,hiv(
    כרגע מידי פעם ישנה אצלי תחושת כאב עמום באגן ובאיזור כולו ובלוטות הלימפה עדיין מעט נפוחות 4/16 מ"מ , לדברי האורולוג צריך להמתין לתרבית הזרע החוזרת.
    האם יש לך המלצות נוספות או דרכי פעולה שלא ציינתי? האם המסלול בו אני מטופל נשמע תקין לדעתך?
    האם ישנם עוד בדיקות שיש צורך לבצע?
    תודה וסליחה על אורך הטקסט אני פשוט מאוד מוטרד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בערמונית

הוספת תגובה

• דלקת בערמונית

ד''ר סרג' גרדשטיין
    16/12/2007

שלום רב,

יכול להיות שהתלונות קשורות אכן לזיהום במיקופלסמה אם כי קיים ספק בספרות הרפואית לגבי המשמעות של זיהום כזה מבחינת תחלואה. בכל אופן , אם אחרי הטיפול התלונות נסוגות בהדרגה, אין צורך לחשוש. אם לעומת זאת אין הטבה או להיפך, החמרה של התלונות, אזי יש להעמיק את הבירור כי תתכנה סיבות אחרות למצב.

בברכה.
    ד"ר גרדשטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו