מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתן צורב לאחר קיום יחסי מין ושפיכהאלון07/02/2011
שלום רב,
לעיתים רחוקות (כל פעם 15 או 20 שאני גומר אפשר לומר..), אחרי שאני מגיע לאורגזמה(גומר), בין אם זה מחדירה, בין אם זה מאוננות או ממין אוראלי.. אני הולך לשירותים להטיל את צרכיי והשתן שורף/צורב לי.
חוץ מזה שהוא שורף, גם יש לי תחושה של פיפי ש"עומד" לי בקצה הפין כל הזמן, ורצון להשתין כל הזמן.
מה שקורה זה שכל 5 דקות אני ניגש לשירותים ויוצא לי כמה טיפות בודדות.
על מנת לפתור את זה אני שותה ללא הפסקה מים (נגיד 1 ליטר), ואז אחרי כמה השתנות שמבחינתי הן כאילו מנקות את הכליות... הכל חוזר להיות תקין ואין לי יותר צריבה.
אז מה היה כאן:
1. שפיכה
2. שתן צורב לאחר שפיכה.
3. שתיה מרובה והשתנה ללא הפסקה על מנת לנקות את הצריבה.
4. אחרי שתיה וביקור בשירותים של כ5 פעמים הכל חוזר להיות תקין (שעה אחרי השפיכה לערך).
מיותר לציין שזה סיוט השעה הזאת.. שלא נדבר על סקס לפני השינה שאני נרדם עם הרגשת צריבה לא נוחה בכלל ומתעורר אחרי 3 דקות לשעה של שתיית מים, כי הצריבה כל כך מציקה..
השאלה היא:
מה זה? למה זה קורה לי?
זה משהו שאני סוחב שנים וזה תמיד הופיעה לעיתים רחוקות.. (אחת ל 15-20 אולי יותר)
האם זה הפורום המיועד לשאלה שכזאת?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתן צורב לאחר קיום יחסי מין ושפיכה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/02/2011קשה לדעת ללא בדיקה. הייתי מתחיל בבדיקה פשוטה של שתן לתרבית ושתן לכללית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת שתן?
ערן10/02/2011אתה מתכוון לשתי בדיקות שונות?
האם אחת מהן זאת הבדיקה שעושים איסוף שתן ל24 שעות?
אגב, בשנה האחרונה יצא לי לעשות בדיקת שתן רגילה בתוך כוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו בדיקת שתן?
אלון24/02/2011אני שבוע הבא אמור לעשות בדיקות דם.
שתי שאלות:
1. לאיזו בדיקת שתם התכוונת? כללית? או שאני צריך לבקש מהרופאים לבדוק משהו ספציפי? או פשוט לתת להם איסוף שתן (או בדיקה של שתן בוקר) והם כבר ידעו מה לעשות?
2. אני עושה שבוע הבא בדיקות דם ורציתי לדעת האם קיימת בדיקה שאני יכול לעשות באותה הזדמנות שתוכל לבדוק את בריאותי בנושא הנ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו בדיקת שתן? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר27/02/2011בדיקת שתן כללית ותרבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)