אדמומיות גירודים וכאב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדמומיות גירודים וכאב
    ב.מ. 16.9
    13/02/2011

שלום
    אני נערה בת 16.9 המקיימת יחסי מין מזה חצי שנה עם חבר שלי ..
    לפני בדיוק חודש התחילה לי דלקת בדרכי השתן וזיהום ..הופניתי למוקד נשים וברוך השם עם אנטיביוטיקה הכל עבר.. חזרתי לקיים יחסי מין שלא כמו פעם הפעם עם גלולות
    (מרסילון) כעבור 21 יום שלקחתי גלולות ו7 ימי הפסקה ביום השני ללקיחת הגלולות מהחפיסה השניה ,(ביום שישי הזה )בלילה התחילו לי גירודים ועיקצוצים לא נעמים בפות באזור השפתיים החיצוניות והפנימיות ואדמומיות (כל האזור אדום ממש אך לא נפוח ) ..
    אני משתמשת באגיסטן אלוורה המשחה לבנתיים משום שאני חושבת שיש לי פטרייה בפות .. קראתי במאמר באנטרנט שרצוי לעשות שטיפה אנטימית של מים חמים עם כף חומץ האם זה נכון ?

רציתי לדעת אם יש דרך נוספת לרפא את זה והאם הפטרייה מסוכנת ותוך כמה זמן לאחר הטיפול אפשר לקיים יחסי מין ..

תודה רבה על תושבתכם ב.מ.16.9

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אדמומיות גירודים וכאב

הוספת תגובה

• אדמומיות גירודים וכאב - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    15/02/2011

לפני מתן הנחיות לטיפול יש להיות בטוחים באבחנה. הטיפול בחומץ אינו טיפול אלא מניעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו