HIV

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• HIV
    יניב
    17/12/2007

שלום לפני כשנתיים קיימתי יחסי מין עם זונה בשל דכאון שחטפתי מהעניין לא קיימתי יחסי מין יותר משנתיים יש לציין שנבדקתי לאיידס 3 חודשים וגם חצי שנה וגם לאחר יותר משנה לHIV(נבדקתי גם למחלות אחרות אבל שאלתי עכשיו היא על HIV בלבד) כמובן תוצאות שליליות יש לציין שהיה שימוש בקונדום אבל אני דיי מפחד הבנתי לא מזמן שנבדקים מספר מסויים של זנים בבדיקת HIV ולא כולם אכן נבדקים שאלתי היא מה הסיכוי שיש לי זנים אחרים???שכבתי עם זונה אין אפשרות להדבקות מזנים אחרים הרי זונה יכולה לשאת גם מחלות לא שגרתיות....האם יש מה לדאוג שלמרות ששלוש פעמים קבלתי תוצאות שליליות עדיין אני נושא נגיף מזן אחר...???את הבדיקות בצעתי ב3 מקומות שונים במרכז לוינסקי בקופהח כללית וביום מיוחד שהיה באונ תא שם עשו בדיקות ושלחו לסוראסקי או משהו כזה(אין לי מושג איפה זה) ובשלושתם תוצאות שליליות....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    HIV

הוספת תגובה

• זנים שונים של HIV

ד''ר סרג' גרדשטיין
    18/12/2007

שלום רב,

נכון שיש זנים שונים ותת זנים של HIV אך הבדיקות הנוכחיות המבוצעות בארץ מגלים את הזנים HIV-1 ו HIV-2 וכן את התת זנים מסוג M שהם למעשה תת זנים A-K . קיימת בעיה עם תת זנים O ו N אך תת זנים אלה נדירים ביותר .

בברכה.
    ד"ר גרדשטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז...?

יניב
    19/12/2007

אם יצאתי שלילי ב3 בדיקות איידס שנעשו כשלושה חודשים מהמגע המיני אז אפשר לומר שאין לי איידס?בדיקה אחת אחרי חצי שנה אחת אחרי 6 חודשים ואחת אחרי יותר משנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה

יניב
    19/12/2007

אחת אחרי 3 חודשים אחת אחרי חצי שנה ואחת אחרי יותר משנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות HIV

ד''ר סרג' גרדשטיין
    21/12/2007

אכן כך...אין מה לדאוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו