שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    י
    23/02/2011

שלום.
    יש לי שאלה רצינית לגמרי,לא הייתי מבזבז סתם את זמני ואת זמנך.

לפני מספר שנים שהייתי ילד קטן(היום אני נער) שאלתי את אח שלי (שנינו בנים לאותם ההורים) אם הוא רוצה שנעשה סקס.(עשיתי את זה בלי ידיעה שזה דבר רע ופסול ביותר, יש לזכור שהייתי באמת ילד קטן).

ביררתי באינטרנט וראיתי שאם 2 האנשים שעושים את הסקס בריאים מכל מחלות המין גם אם מדובר ב2 בנים, אז אין מה לדאוג, לאף אחד מאיתנו לא יהיה שום מחלת מין

השאלות שלי הן:

1.האם יש משמעות רפואית כלשהי לכך שמדובר באח שלי וששנינו בנים לאותם הורים?(או שהכללים שעל פיהם נדבקים במחלות מין כלשהן הם אותם הכללים גם אם מדובר בסקס בין 2 אחים לאותם הורים או סקס בין בן ובן רגילים שאינם אחים לאותם הורים) ?

2., האם צריך לאמר לרופא שיבדוק אותי אם אני אלך לבדיקת מחלות מין מקיפה, שהסקס היה עם אחי וששנינו בנים לאותם ההורים? או שאפשר לאמר לרופא שבסקס השתתפו בן ובן רגילים ולא אחים לאותם הורים? זה משנה מה אני יאמר לרופא?

3במידה ואחליט ללכת לבדיקת מחלות מין מקיפה, האם יש משמעות כלשהי לקח שמדובר באח שלי וששנינו בנים לאותם הורים,או שצריך לעשות בדיקות מקיפות רגילות כמו כל בן ובן רגילים שעשו סקס ?

4.האם כל עוד שנינו היינו בריאים מכל מחלות המין אני באמת יכול להיות רגוע שלאף אחד מאיתנו לא יהיה שום מחלת מין,גם אם מדובר ב2 בנים אחים לאותם ההורים?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    24/02/2011

1.האם יש משמעות רפואית כלשהי לכך שמדובר באח שלי וששנינו בנים לאותם הורים?(או שהכללים שעל פיהם נדבקים במחלות מין כלשהן הם אותם הכללים גם אם מדובר בסקס בין 2 אחים לאותם הורים או סקס בין בן ובן רגילים שאינם אחים לאותם הורים) ?
    ^^אם לפני כן אף אחד מכם לא עשה סקס עם מישהו אחר אז אין מקום לדאגה.
    2., האם צריך לאמר לרופא שיבדוק אותי אם אני אלך לבדיקת מחלות מין מקיפה, שהסקס היה עם אחי וששנינו בנים לאותם ההורים? או שאפשר לאמר לרופא שבסקס השתתפו בן ובן רגילים ולא אחים לאותם הורים? זה משנה מה אני יאמר לרופא?
    ^^ראה תשובתי הקודמת.
    3במידה ואחליט ללכת לבדיקת מחלות מין מקיפה, האם יש משמעות כלשהי לקח שמדובר באח שלי וששנינו בנים לאותם הורים,או שצריך לעשות בדיקות מקיפות רגילות כמו כל בן ובן רגילים שעשו סקס ?
    ^^ראה לעיל
    4.האם כל עוד שנינו היינו בריאים מכל מחלות המין אני באמת יכול להיות רגוע שלאף אחד מאיתנו לא יהיה שום מחלת מין,גם אם מדובר ב2 בנים אחים לאותם ההורים?
    ^^ראה תשובותי לעיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר שרגא וקסלר היקר-עוד שאלה קטנה!

י
    24/02/2011

השאלה שלי הייתה:

התשובה שלך:
    ^^אם לפני כן אף אחד מכם לא עשה סקס עם מישהו אחר אז אין מקום לדאגה.

השאלה הקטנה שלי היא:

האם התשובה שלך מתייחסת לגבי כל מחלות המין שקיימות?

תודה ויום נעים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר שרגא וקסלר היקר-עוד שאלה קטנה! - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    27/02/2011

האם התשובה שלך מתייחסת לגבי כל מחלות המין שקיימות?
    ^^כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בנוסף לשאלה האחרונה ששאלתי

י
    24/02/2011

תוספת:
    כשענית לי ב3 מתוך 4 השאלות ששאלתי בהתחלה :" ^^ראה תשובתי הקודמת. "

אתה בעצם מתכוון לכך שזה לא רלוונטי שמדובר באח שלי מאותם ההורים, ולכן השאלות שקשורות בקח שמדובר באח שלי מאותם ההורים לא רלוונטיות בכלל?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ענית על השאלה האחרונה שמדברת על-

י
    27/02/2011

כתבתי לך בשרשור הזה עוד שאלה בתאריך 24.2 בשעה 20:06 בקשר למשמעות הרפואית בקשר לכך שמדובר באח שלי. אודה לך אם תאכל להסתכל על השאלה האחרונה כי כנראה לא שמת לב אליה

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון לשאלה האחרונה-תענה רק על זאת:

י
    28/02/2011

בבקשה תענה לי רק על השאלה הזאת ואל תענה על השאלה הקודמת שרשמתי בתאריך 24.2 בשעה 20:06. תודה.

שאלה:

כשענית לי ב3 מתוך 4 השאלות ששאלתי בפעם הראשונה בהתחלה וכתבת :" ^^ראה תשובתי הקודמת. "

אתה התכוונת לכך שזה לא משנה מבחינת ההדבקה בכל מחלות המין אם הסקס היה עם אח שלי לאותם ההורים או שהסקס היה עם חבר/חברה שאינם מהמשפחה לדוגמה?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון לשאלה האחרונה-תענה רק על זאת: - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    01/03/2011

נכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה- עדיין לא הבנתי משהו בהקשר...

י
    02/03/2011

אני הולך השבוע לבדיקות במרפאה.
    ולא הבנתי עדיין כמה דברים לפי התשובות שלך, בקשר לנושא:

אבקש בבקשה לענות על כל השאלות אפילו בכן/לא,כי כל השאלות חשובות לי על מנת לדעת את כל המידע לפני הבדיקה

1. האם זה משנה מבחינה כלשהי אם אומר לרופא שיחליט איזה בדיקות לבצע, שסקס היה עם חבר בן ולא עם אח לאותם ההורים, על מנת למנוע אי נעימות?

2. הבדיקות שאני אצטרך לעשות במרפאה (אם לא אספר לרופא שהסקס היה עם אח שלי לאותם ההורים) יהיו אותן הבדיקות כיאילו מדובר בסקס בין 2 בנים שאינם אחים לאותם הורים?

3.עושים בדיקות אחרות/נוספות במקרה בו מדובר על סקס בין 2 אחים לאותם ההורים?

4.ניתן להדבק במחלות מין אחרות בסקס בין 2 אחים לאותם הורים, בשונה ממחלות המין שנדבקים בהם בסקס בין בן ובן רגילים, שאינם אחים לאותם ההורים?

5. בהסתמך על כך שאומר לרופא במרפאה שהסקס היה בין 2 בנים רגילים, שאינם אחים לאותם ההורים, ואקבל תשובה שאני בריא ואין לי שום מחלת מין, אוכל להיות רגוע גם אם לא אמרתי לרופא שמדובר בסקס בין 2 אחים לאותם ההורים?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו